Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 70 гостей.

Донецька обласна рада

Павло Розенко: Для деяких категорій пільговиків Уряд заклав підвищені соціальні норми на проїзд у транспорті

Переглядів: 870

Відповідно до ухваленої Урядом постанови щодо монетизації пільг у транспорті, щомісячна готівкова виплата деяким категорія пільговиків буде здійснюватися у підвищених розмірах. Про це в інтерв’ю «Фактам» повідомив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

«Уряд заклав норму про збільшені соціальні гарантії для деяких категорій. Наприклад, для осіб, які мають право на пільги не тільки на місцевому транспорті, але також з оплати проїзду на міжміських маршрутах, розмір щомісячної готівкової виплати збільшується на 20 %. А щомісячна готівкова виплата особам з інвалідністю I групи або дітям з інвалідністю, старшим шести років, здійснюється в подвійному розмірі», - сказав він.

«Також, - наголосив Віце-прем’єр-міністр, - додатково вдвічі збільшуються виплати особам з інвалідністю I і II групи та дітям з інвалідністю, старшим шести років, які навчаються в закладах загальної середньої, професійної або професійно-технічної та вищої освіти, або ж проходять реабілітацію».

«І ще раз підкреслю, що додатково органи місцевого самоврядування мають право приймати рішення про збільшення кількості поїздок і розміру суми щомісячної готівкової виплати для окремих категорій осіб, які мають право на пільги з оплати проїзду всіма видами транспорту загального користування на міських, приміських та міжміських маршрутах», - додав він.

Павло Розенко також зауважив, що у разі підвищення вартості проїзду в комунальному транспорті, розмір щомісячної готівкової виплати також має бути збільшений - з наступного місяця.

Павло Розенко: Для деяких категорій пільговиків Уряд заклав підвищені соціальні норми на проїзд у транспорті

10.04.2018 - 13:19