Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Степан Кубів підписав Меморандум про співробітництво з Національною академією державного управління при Президентові України

Переглядів: 908

10 вересня Перший віце-прем’єр-міністр – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів підписав Меморандум про співпрацю з Національною академією державного управління при Президентові України.

Метою підписання Меморандуму є об’єднання спільних зусиль Мінекономрозвитку та Академії у реалізації заходів, спрямованих на імплементацію державної політики економічного і соціального розвитку та науково-методичний супровід підвищення кваліфікації фахівців Мінекономрозвитку, відповідальних за формування та реалізацію державної економічної політики, проведення економічних реформ в Україні.

“Державну політику формують люди, які мають постійно підвищувати свою кваліфікацію, поліпшувати навички та професійні компетенції. Цей Меморандум про співробітництво з Академією [державного управління] дозволить зосередити спільні зусилля та підвищити фаховий рівень державних службовців Мінекономрозвитку, які безпосередньо залучені до роботи з формування та реалізації державної економічної політики”, - прокоментував документ Степан Кубів.

Довідково

НАДУ (Національна академія державного управління при Президентові України) - державний вищий навчальний заклад України з підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Джерело:

https://www.kmu.gov.ua/ua/news/stepan-kubiv-pidpisav-memorandum-pro-spiv...

20.09.2018 - 15:37