Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Оголошено Конкурс з відбору незалежних членів Наглядової ради Фонду енергоефективності, - Геннадій Зубко

Переглядів: 1483

З 11 вересня, претенденти можуть подавати документи на розгляд конкурсній комісії. Рішення було прийнято на черговому засіданні конкурсної комісії.  Про це повідомив  Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко.

"Текст оголошення про початок проведення конкурсу напрацьований комісією та затверджений моїм наказом", - розповів Геннадій Зубко. 

Комісія прийняла також низку важливих рішень щодо вимог до кандидатів та необхідний перелік документів, які мають подавати претенденти; процедур та етапів проведення конкурсного відбору; критеріїв оцінювання осіб, що виявили бажання взяти участь у конкурсному відборі; графіка засідань конкурсної комісії. Також для забезпечення відкритості конкурсного відбору комісія залучила до роботи міжнародну рекрутингову компанію Hudson.

«Запрошую професіоналів взяти участь у конкурсі. Долучитись до потужного проекту – роботи Фонду енергоефективності та разом із нами і нашими європейськими партнерами впроваджувати в Україні реформу енергоефективності!» – наголосив Геннадій Зубко.

 Оголошення та вся необхідна інформація для кандидатів — на офіційному сайті Мінрегіону.

Джерело:

https://www.kmu.gov.ua/ua/news/ogolosheno-konkurs-z-vidboru-nezalezhnih-chleniv-naglyadovoyi-radi-fondu-energoefektivnosti-gennadij-zubko

21.09.2018 - 10:16