Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 67 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Відділ діловодства і контролю Бахмутської міської ради

Переглядів: 6294

Електронна адреса:
bahmutva@dn.gov.ua

Графік роботи:
Понеділок - четвер з 8-00 до 17-15
П'ятинця з 8-00 до 16-00
Перерва з 12-00 до 13-00 

Стислий перелік функцій:

  1. Встановлення єдиного порядку документування управлінської інформації і роботи з документами із застосуванням сучасних автоматизованих систем електронного документообігу, методичне керівництво і контроль за дотриманням установленого порядку роботи з документами в структурних підрозділах Бахмутської міської ради, надання відповідної методичної допомоги, з питань, що відносяться до компетенції відділу.
  2. Організація ведення діловодства у виконкомі Бахмутської міської ради та її виконавчих органах, старостинських округах Бахмутської міської територіальної громади,  згідно з Інструкцією з діловодства в Бахмутській міській раді  та її виконавчих органах, та Інструкцією з документування управлінської інформації в електронній формі та організації роботи з електронними документами в діловодстві в Бахмутській міській раді.
  3. Реєстрація та облік вхідної та вихідної кореспонденції Бахмутської міської ради.
  4. Реєстрація, облік, систематизація, зберігання протоколів засідань Бахмутської міської ради, її виконавчого комітету, розпоряджень міського голови з основної діяльності.
  5. Здійснення контролю за виконанням розпоряджень і доручень голови Донецької облдержадміністрації, листів Департаментів, Управлінь, відділів  Донецької облдержадміністрації, та документів, які надійшли до  міської ради (далі – контрольні документи), а також здійснення контролю за виконанням рішень Бахмутської міської ради,  її виконавчого комітету та розпоряджень міського голови, аналіз виникнення порушень при виконанні вимог зазначених документів, внесення пропозицій щодо їх усунення.
  6. Підготовка інформаційних, довідкових та інших матеріалів з питань виконання контрольних документів.
  7. Організація та проведення засідань виконавчого комітету Бахмутської міської ради.

Склад штату працівників: 

Посада Розподіл обов’язків
Начальник відділу діловодства і контролю Бахмутської міської ради Здійснює керівництво діяльністю відділу, організація, планування та контроль за роботою відділу;
контроль за станом виконавської дисципліни у відділах, управліннях та інших виконавчих органах міської ради;
аналіз організації контролю в відділах, управліннях та інших виконавчих органах міської ради;
підготовка аналітичних та інформаційних матеріалів для міського голови та його заступників про виконання контрольних документів
Головний спеціаліст відділу діловодства і контролю Бахмутської міської ради Приймає від відділів і Управлінь міської ради, міських установ і організацій, підприємств підготовлені проекти рішень виконкому міської ради, розпоряджень міського голови відповідно з вимогами діловодства та надає до відділу комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради для розміщення на веб-сайті Бахмутської міської ради
Забезпечує своєчасне розсилання рішень міської ради, рішень виконкому, розпоряджень міського голови, видає копії, виписки з рішень, залучаючи до цієї роботи зацікавлені відділи і Управління.
Відповідає за організацію роботи з оформлення, обліку і збереження протягом установленого терміну протоколів сесій міської ради, засідань виконавчого комітету міської ради, рішень міської ради, її виконкому, розпоряджень міського голови з основної діяльності.
Здійснює контроль за виконанням рішень міської ради, її виконкому, розпоряджень міського голови, які мають терміни виконання.
Головний спеціаліст відділу діловодства і контролю Бахмутської міської ради Здійснює своєчасну реєстрацію та облік в системі електронного документообігу в програмі ДОК ПРОФ-3вхідної та вихідної кореспонденції, що надійшли на адресу Бахмутської міської ради.
Отримує та здійснює облік кореспонденції, що надходить на електронну адресу, яка зареєстрована в Єдиній базі даних електронних адрес суб'єктів владних повноважень.
Контролює дотримання структурними підрозділами Бахмутської міської ради вимог Інструкцій, Регламентів та національних стандартів.
Надає методичну консультаційно-організаційну допомогу відділам, Управлінням Бахмутської міської ради, підприємствам комунальної власності, старостам (в.о. старост) з питань організації ведення діловодства.
Спеціаліст І категорії відділу діловодства і контролю Бахмутської міської ради Здійснює своєчасну реєстрацію та облік в системі електронного документообігу в програмі ДОК ПРОФ-3вхідної та вихідної кореспонденції, що надійшли на адресу Бахмутської міської ради.
Отримує та здійснює облік кореспонденції, що надходить на електронну адресу, яка зареєстрована в Єдиній базі даних електронних адрес суб'єктів владних повноважень.
Спеціаліст І категорії відділу діловодства і контролю Бахмутської міської ради Здійснює своєчасну реєстрацію та облік в системі електронного документообігу в програмі ДОК ПРОФ-3вхідної та вихідної кореспонденції, що надійшли на адресу Бахмутської міської ради.
Отримує та здійснює облік кореспонденції, що надходить на електронну адресу, яка зареєстрована в Єдиній базі даних електронних адрес суб'єктів владних повноважень.

Послуги, які надаються населенню:
відділ діловодства і контролю Бахмутської  міської ради послуг населенню не надає.

Перелік документів, які містять публічну інформацію:

  1. Положення про відділ діловодства і контролю Бахмутської міської ради, затверджене рішенням Бахмутської міської ради від 24.02.2021  №7/5-182 "Про затвердження Положень про окремі виконавчі органи Бахмутської міської ради у нових редакціях"
  2. Посадові інструкції Начальника та спеціалістів  відділу діловодства і контролю Бахмутської міської ради.

Відповідальна особа за забезпечення доступу до публічної інформації:
головний спеціаліст відділу діловодства і контролю Бахмутської  міської ради

Програми, які знаходяться на контролі:
відділ діловодства і контролю Бахмутської міської ради програм на контролі не має. 

Нормативно-законодавча база, яка використовується у роботі: 

 

Дорадчі органи:

  • Експертна комісія апарату Бахмутської міської ради