Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 319 гостей.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.02.2021

Переглядів: 989
№ рішення Назва рішення Внесення зміни рішенням Змінює рішення Втрата чинності
№26 Про підсумки роботи по розгляду звернень громадян у виконкомі Бахмутської міської ради у 2020 році.      
№27 Про виконання плану роботи виконавчих органів Бахмутської міської ради за IV квартал 2020 року.   від 09.09.2020 №262  
№28 Про стан виконання розпоряджень голови Донецької облдержадміністрації, керівника Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, власних рішень Бахмутської міської ради, її виконкому, розпоряджень міського голови у 2020 році у виконавчих органах Бахмутської міської ради.      
№29 Про ухвалення проєкту Програми забезпечення мінімально достатнього рівня безпеки населення і території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2021-2026 роки.      
№30 Про безоплатну передачу майна комунальної власності Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.      
№31 Про затвердження коефіцієнтів співвідношення кількості безоплатно перевезених і платних пасажирів у загальному обсязі пасажирських перевезень на міському і приміському електротранспорті (тролейбусі) та на міських і приміських автобусних маршрутах загального користування на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади на 2021 рік.      
№32 Про встановлення внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та /або гарячого водопостачання.      
№33 Про взяття громадян, які потребують поліпшення житлових умов, на квартирний облік при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради.      
№34 Про дозвіл громадянці на зміну договору найму на жиле приміщення комунальної власності.      
№35 Про затвердження спільного рішення керівництва, профспілки атестованих працівників та житлової комісії Головного управління Національної поліції в Донецькій області щодо надання службового жилого приміщення у місті Бахмут.      
№36 Про затвердження складу міської житлової комісії при виконкомі Бахмутської міської ради та Положення про неї. від 09.11.2016 №258
 від 12.09.2018 №180
від 14.08.2019 №198
від 10.06.2020 №163
№37 Про затвердження Порядку надання житлових приміщень з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Бахмутської міської об’єднаної територіальної громади.      
№38 Про надання дозволу неповнолітній дитині (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, на укладання договору дарування ½ частки будинку.      
№39 Про затвердження висновку служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради про підтвердження місця проживання дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, для її тимчасового виїзду за межі України.      
№40 Про визначення місця проживання малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, з матір’ю (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).      
№41 Про повернення дітей на виховання батькам.