Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Навчальний курс «Соціальний менеджмент і залучення зацікавлених сторін»

Переглядів: 1037
28.03.2018 (Весь день)

На підтримку впровадження Плану соціального менеджменту та Плану залучення зацікавлених сторін у діяльність з виконання субпроектів Надзвичайної кредитної програми для відновлення України (НКПВУ), яка здійснюється під керівництвом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та фінансується Європейським інвестиційним банком, Міжнародним фондом "Відродження" у партнерстві з Платформою безкоштовних онлайн-курсів Рrometheus створено навчальний курс «Соціальний менеджмент і залучення зацікавлених сторін».

Метою курсу є надання інформації про підходи Європейського інвестиційного банку до соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін дійсним і майбутнім виконавцям субпроектів НКПВУ у зручному форматі та постійному доступі. Онлайн-курс буде корисним для виконавців субпроектів НКПВУ, неурядовим організаціям та активним громадянам м. Бахмут.

Курс висвітлює такі питання: що таке сучасний соціальний менеджмент; як провести оцінку потреб громади та аналіз ризиків; як створити механізми запобігання та врегулювання конфліктів; як скласти плани соціального менеджменту та залучення зацікавлених сторін для місцевих проектів тощо. Курс буде доступним на платформі PROMETHEUS з 31 березня 2018 року: https://goo.gl/3Qj1hd