Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Проведення повторного конкурсу на право оренди майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута

Переглядів: 1011
26.12.2018 - 16:26

Оголошення щодо проведення повторного конкурсу  на право оренди майна комунальної власності  територіальної громади м.Бахмута.

Конкурс проводиться шляхом проведення електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі 

І. Інформація про власника, Орендодавця, балансоутримувача майна комунальної власності  територіальної громади м.Бахмута:

1.1. Найменування власника:

 територіальна громада  м.Бахмута в особі Бахмутської міської ради

1.2.Найменування орендодавця:

Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради

1.3.Код згідно з ЄДРПОУ

03364731

1.4.Місцезнаходження орендодавця:

Україна

Донецька область

м. Бахмут, вул. Миру, 44

84511

1.5.Контактні особи від орендодавця:

Отюніна  Наталя Сергіївна (0627) 44-04-81

Масна Тетяна Анатоліївна (0627) 44-04-39

Варганова Валерія Валеріївна (0627) 44-04-39

1.6. Найменування балансоутримувача:

Управління освіти Бахмутської міської ради

1.7.Контактні особи відбалансоутримувача:

Писарев  Олександр Геннадійович (050-046-66-39)

(0627) 44-15-51

1.8. Кінцевий термін прийняття заяв про участь в електронних торгах (аукціоні)

13.01.2019

1.9. Дата  та форма проведення електронних торгів (аукціону):

14.01.2019., час буде визначено електронною торговою системою та зазначено в електронному оголошенні.

Форма проведення аукціону – електронна,

у електронній торговій системі ProZorro.Продажі

              ІІ. Інформація про об’єкт оренди та умови конкурсу: Лот  

2.1. Найменування об’єкту:

Частина нежитлового приміщення

2.2. Місцезнаходження:

м. Бахмут, вул. Незалежності, 75   

2.3. Площа, кв. м

22,97

2.4. Характеристика об’єкту:

Об’єкт оренди знаходиться в цетральній частині міста. 1 поверх 3-х поверхової будівлі, опалення відключено, є водопровід. Потребує ремонту.

2.5. Початковий розмір орендної плати, грн. в місяць (без ПДВ ⃰ )

 

1143,87 грн. 

2.6. Індексація

Щомісячно на індекс інфляції за поточний місяць

2.7. Додаткові платежі

1.Вартість комунальних послуг, експлуатаційних витрат, інших послуг, що надаються спеціалізованими організаціями сплачується Орендарем окремо на підставі договорів, укладених з організаціями, що надають такі послуги. Відшкодування плати за користування земельною ділянкою здійснюється орендарем на підставі окремого договору, укладеного з балансоутримувачем.

2.Протягом місяця після укладення договору оренди застрахувати Об’єкт оренди на користь Орендодавця на весь строк дії цього договору оренди від вогневих ризиків, ризиків стихійних явищ та інших майнових ризиків на суму, не менше, ніж вартість Об’єкта оренди.

3.Відшкодування витрат за проведення  незалежної оцінки об´єкту оренди оцінювачу.

4.Сплачення  переможцем  торгів гарантійного внеску та винагороди оператору  за організацію та проведення електронних торгів.

2.8. Термін дії договору оренди

2 роки 11 місяців

2.9. Розмір гарантійного внеску (2до 10% від початкової ціни), грн.

Гарантійний внесок встановлюється у розмірі

58 грн. (5% від початкової ціни) Гарантійний внесок сплачується у терміни та в порядку, що визначені Регламентом роботи електронної торгової системи ProZorro.Продажі.

2.10. Крок електронного аукціону, грн. (1 до 10% від початкової ціни)

58  грн. (5% від початкової ціни) 

2.11. При оцінці наданих конкурсних пропозицій застосовуватиметься критерій

Найвища цінова пропозиція за результатами електронного аукціону, укладання договорів про надання комунальних послуг, експлуатаційних витрат, своєчасна їх оплата. Своєчасна оплата платежів за оренду відповідно до наданих балансоутримувачем рахунків, утримання прилеглою території до об'єкту оренди в належному санітарному стані  та взяття обов´язків  щодо відшкодування плати за користування земельною ділянкою.

Використання приміщення за цільовим призначенням.

        Після проведення аукціону Орендодавцем буде здійснено кваліфікацію переможця, тобто перевірку наданих останнім документів, які вимагаються умовами даного оголошення.

2.12. Профіль використання об’єкту оренди

Використання приміщення для розміщення магазину промислових товарів, банку, пункту обміну валют, ломбарду, надання косметичних та юридичних послуг.

2.13. Перелік документів, які повинен розмістити (завантажити) Учасник в електронній системі Prozorro.Продажі. для участі в електронних торгах з оренди майна на етапі подачі закритих цінових пропозицій (тобто до електронного аукціону).

 

Відомості про учасника:

   - заява щодо  участі у конкурсі на право оренди майна комунальної власності  територіальної громади м.Бахмута - частини нежитлового приміщення, за адресою: м. Бахмут, вул. Незалежності, 75, який  проводиться шляхом проведення електронних торгів (аукціонів) з використанням електронної торгової системи ProZorro.Продажі  з   пропозиціями щодо виконання умов конкурсу,  інформацією про засоби зв'язку з ним (у довільній формі на адресу Орендодавця);

     для юридичної особи:

     - документи, що посвідчують повноваження представника юридичної особи;

     - посвідчені нотаріусом копії установчих документів;

     - завірену належним чином копію звіту про фінансові результати претендента з урахуванням дебіторської і кредиторської заборгованостей за останній рік (при наявності);

     - витяг з реєстру Державної фіскальної служби України про присвоєння ознаки неприбутковості (для громадських організацій);

     для фізичної особи:

     - копію документа, що посвідчує особу, або належним чином оформлену довіреність;

     - копію ідентифікаційного номеру;

Відповідальність за достовірність поданих документів несе заявник.

12.14. Вимоги до оформлення документів, які повинен надати Учасник для участі в електронних торгах

1.Документи, що подаються учасниками повинні бути відскановані з оригіналів документів або копій, завірених підписом уповноваженої особи учасника.

2.Документи, що мають відношення до пропозиції електронних торгів та підготовлені безпосередньо учасниками повинні містити дату створювання документу, реєстраційний номер і підпис уповноваженої особи.

3. Документи надаються учасником торгів на етапі подання цінових пропозицій в електронному вигляді у форматі PDF, шляхом прикріплення до заяви про участь у електронній торговій системі ProZorro.Продажі через майданчик оператора торгів.

Переможець електронних торгів зобов'язаний документально підтвердити свою відповідність вимогам Орендодавця до орендаря шляхом надання зазначених документів до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради.

2.15. Умови укладення договору:

Договір оренди комунального майна укладається Орендодавцем з переможцем конкурсу  протягом 20 робочих днів з дня, наступного за днем формування та підписання протоколу електронних торгів ЕТС  та відшкодування витрат за проведення  незалежної оцінки  об´єкту оренди оцінювачу.

2.16. Умови дискваліфікації Учасника, що визначений переможцем електронного аукціону

1.Наявність ознак здійснення Учасником незаконного підприємництва.

 2.Наявність інформації про факти порушення кримінальних справ відносно Учасника, які можуть вплинути на визнання договору оренди недійсним.

3.Відсутність документів, зазначених в п.2.13., які повинен   розмістити (завантажити) в електронній системі Prozorro.Продажі. Учасник для участі в електронних торгах та надання їх до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради.

4.Наявність боргів за оренду майна комунальної власності територіальної громади м.Бахмута, по діючих та припинених договорах оренди.

5. Невиконання переможцем торгів зобов'язань щодо сплати оператору електронного майданчика винагороди.

6. Не відшкодування витрат за проведення  незалежної оцінки об´єкту оренди оцінювачу.

7.     Наявність порушеної справи про банкрутство юридичної особи.

III. Додаткова інформація

Ознайомлення з об'єктом оренди

Управління освіти Бахмутської міської ради з дати публікації оголошення в ЕТС забезпечує можливість для потенційних орендарів та організаторів електронних торгів ознайомлення з фізичними властивостями та станом об´єкту оренди, а також надає запитувану інформацію та документи, що стосуються об´єкту оренди, заявленого для надання в оренду. 

** Для участі у електронних торгах щодо оренди учасники мають зареєструватись у електронній торговій системі ProZorro.Продажі через оператора електронних торгів-електронний майданчик. Оператор торгів відповідальний за надання роз’яснень та консультацій щодо технічної частини участі у аукціоні та користування електронним майданчиком для коректного використання системи ProZorro.Продажі.  Щодо уточнень та пояснень стосовно об'єкту оренди – просимо звертатись за контактами Орендодавця та балансоутримувача.