Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Презедент України

Російські куратори продовжують керувати військовими навчаннями бойовиків «ЛНР»

Переглядів: 1111

З надійних джерел стало відомо про те, що інструктори з Російської Федерації  провели нові великі тактичні навчання на окупованій території Луганської області з 26 по 28 серпня.

Перед цим місцеві мешканці могли спостерігати, як поблизу села Успінка Лутугінського району чотирнадцять танків здіймали землю колесами. Російські куратори відпрацьовували з новітніми танкістами «ЛНР» елементи водіння важких машин і вправи з контрольних стрільб. У маневрах приймали участь також бойові машини піхоти та мінометники.

Того ж таки 23 серпня російськими радниками були проведені навчальні зайняття з радіопідготовки для бойовиків так званої «ЛНР».

24 серпня на полігоні в Успінці знову вправлялися у стрільбі з мінометів та стрілецької зброї під керівництвом російських інструкторів.

Російські міномети поганили українську землю ямами від розривів снарядів також поблизу міста Олександрівськ та населеного пункту Бугайовка Перевальського району.

Така активність російських кураторів може свідчити як про те, що вони намагаються зайняти вільний час бойовиків, аби ті не займалися мародерством та розборками, так і про те, що раніше чи пізніше під прикриттям подібних маневрів може бути проведено на підконтрольні Україні території. Така неодноразово використовувалися Російською Федерацією в історії Холодної війни.