Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 58 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Слідчими підрозділами державної фіскальної служби Донеччини забезпечено надходження до бюджету 10 млн. гривень

Переглядів: 689

За результатами проведеної роботи протягом 2016 року в рамках розслідування кримінальних проваджень державі відшкодовано близько 10 млн. грн. збитків, а з метою забезпечення відшкодування в подальшому завданих державі збитків накладено арешт на понад 36,5 млн. грн. коштів, які були задіяні в протиправній діяльності. На теперішній час в провадженні слідчих державної фіскальної служби області знаходиться 128 кримінальних  проваджень, серед яких є і резонансні.
Так, наприклад, з липня 2016 року слідчими слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Донецькій області здійснюється досудове розслідування викритої спільно з оперативним управлінням, спецпідрозділом «Фантом» та СБУ протиправної діяльності посадових осіб одного з вуглевидобувних підприємств області, які ухились від сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування в сумі понад 8 млн. гривень. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 212-1 Кримінального кодексу України. В ході проведення слідчих дій встановлено, що керівництвом шахти навмисно внесено в документи обліку значно меншу кількість працюючих – фактично на підприємстві працювало в двічі більше працівників, ніж було офіційно заявлено у звітності. Слідство триває.
Слідчими податкової міліції державної фіскальної служби Донеччини вживаються всі необхідні заходи для своєчасного та якісного розслідування цих та інших справ, а також для відшкодування завданих державі збитків.