Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 87 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Від Донецької митниці ДФС держскарбниця отримала майже 200 тис. гривень

Переглядів: 1277

В рамках проведення спецоперації «Рубіж-2016» Донецькою митницею ДФС протягом восьми місяців 2016 року виявлено  та задокументовано 41 порушення митних  правил, що вдвічі перевищує показник  минулого року (22 ПМП).
Результатом 17 спільних заходів, що проводились спільно з правоохоронними органами Донецької області в напрямку протидії порушенням митного законодавства, є складання 14 протоколів про порушення митних правил з реально вилученими предметами на суму майже 32 тис. гривень. Слід зазначити, що всі вилучені предмети входять до підакцизної групи товарів. З метою уникнення сплати акцизного збору правопорушниками було незаконно ввезено товари на митну територію України, та здійснено спробу їх реалізації на ринках Донецької області.
За звітний період фактів незаконного переміщення наркотичних і психотропних речовин, прекурсорів, зброї, патронів, а також культурних цінностей, не виявлено.
Продовжується робота і у напрямку взаємодії з уповноваженими  митними органами іноземних держав, в рамках якої направлено 6 запитів до митних органів країн СНД та ЄС.
В результаті діяльності митниці в правоохоронному напрямку протягом  2016 року до держскарбниці перераховано майже 200 тис. грн., що практично вдвічі більше, ніж за аналогічний період 2015 року (101 тис. гривень).