Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 118 гостей.

ExportUA

Комунальний заклад культури «Бахмутський краєзнавчий музей»: умови праці, матеріально-технічна база та фінансові показники

Переглядів: 1320

Трудові відносини з керівником комунального закладу культури виникають на підставі контракту, який укладається з органом управління. За цим контрактом, керівник здійснює керівництво комунального закладу культури, організовує його господарську, виробничу, соціально-побутову та інші види діяльності. За виконання обов’язків, передбачених контрактом, керівникові комунального закладу культури нараховується заробітна плата відповідно  до таблиці №5 Додатку 2 до наказу Міністерства культури і туризму України від 18.10.2005 № 745 «Про впорядкування умов оплати праці працівників культури на основі Єдиної тарифної сітки» із внесеними змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 22.01.2005 № 82 «Про реалізацію окремих положень частини другої статті 28 Закону України «Про музеї та музейну справу», тарифний розряд директора музею 3 групи оплати праці – 14-й, виходячи з установленого керівнику посадового окладу у розмірі 3231,00 грн. і фактично відпрацьованого часу.

Комунальний заклад культури «Бахмутський краєзнавчий музей» розташовано за адресою: м. Бахмут, вул. Незалежності, 26 (загальна площа 1436,3м2) в:

  • нежилій, окремо розташованій двоповерховій будівлі (866,0м2 );
  • нежилій, окремо розташованій одноповерховій будівлі картосховища (216,1м2 );
  • нежилій, окремо розташованій одноповерховій будівлі картографічної майстерні (354,2м2 ).

Протягом 2016 року на утримання комунального закладу культури «Бахмутський міський народний Дім» з міського бюджету виділено 1049900 тис. грн., в тому числі на оплату комунальних послуг – 275,7 тис. грн.