Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 85 гостей.

Верховна рада України

Митники Донеччини виявили понад півсотні порушень митного законодавства

Переглядів: 819

За десять місяців 2016 року фахівцями Донецької митниці ДФС виявлено та задокументовано 53 порушення митних правил. З них у 18 випадках вилучено предмети правопорушень на загальну суму майже 130 тис. гривень.
    Найбільш поширені порушення митних правил у Донецькому регіоні:
-    зберігання товарів, ввезених на митну територію України поза митним контролем або з приховуванням від митного контролю;
-    порушення строків транзиту або тимчасового ввезення транспортного засобу на митну територію України.
Донецькою митницею спільно з правоохоронними органами Донецької області продовжується робота, направлена на протидію порушенням митного законодавства. Так, за звітний період співробітниками управління боротьби з митними правопорушеннями Донецької митниці ДФС спільно з представниками правоохоронних та контролюючих органів проведено 19 заходів, що майже у 4,5 рази більше, ніж торік.
Крім того, у жовтні поточного року у міжнародному морському  пункті пропуску «Маріупольський морський торговельний порт» виявлено факт незаконного переміщення наркотичних засобів (таблетки «трамадол») через митний кордон України. За даним фактом складено протокол про порушення митних правил та направлено повідомлення про протиправну дію, що містить ознаки кримінального правопорушення, до Приморського ВП Маріупольського ВП ГУНП Донецької області.
Також Донецькою митницею продовжується аналітично-пошукова робота, направлена на забезпечення належних умов для ведення чесного бізнесу. Одним із методів протидії порушенням митного законодавства є взаємодія з уповноваженими  митними органами іноземних держав. Так за звітний період направлено 10 запитів до митних органів країн СНД, ЄС та Грузії.
До Державного бюджету України протягом десяти місяців 2016 року Донецькою митницею ДФС перераховано штрафних санкцій за порушення митного законодавства на суму більше 246 тис. грн., що більше показника минулого  року на 68% або на 100 тис. гривень.