Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 85 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Вклад Донеччини у розвиток української армії за 2016 рік – майже 450 мільйонів гривень

Переглядів: 759

Саме таку суму військового збору перерахували платники податків Донецької області у 2016 році на підтримку обороноздатності української армії. Надходження січня-грудня 2016 року на 10 млн грн перевищують показники відповідного періоду 2015 року.
Основними чинниками позитивної динаміки сплати військового збору є зростання мінімальної заробітної плати, результати заходів направлених на протидію виплати заробітних плат у «конвертах» та легалізація найманих працівників. Крім того, вагоме місце у надходженнях військового збору займає сумлінне ставлення платників області до свого конституційного обов’язку зі сплати податків.
У розрізі органів фіскальної служби Донецької області, у 2016 році найбільші суми військового збору зібрано Маріупольською ОДПІ –  129,7  млн грн, Слов’янською ОДПІ – 70,2 млн грн, та Красноармійською ОДПІ –  66,1 млн гривень.
Нагадуємо, що військовим збором оподатковуються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри, доходів, які платник отримав згідно з цивільно-правовими договорами (договори підряду) за виконання робіт (надання послуг), сума яких відображається в акті приймання-передачі виконаних робіт (наданих послуг) та низки інших, які підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб.