Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Урядовий портал

У березні 2017 року бізнес Донеччини направив на соціальні виплати понад 500 мільйонів гривень єдиного внеску

Переглядів: 837

Саме таку суму єдиного внеску спрямувала бізнес-спільнота Донеччини на казначейські рахунки області за перший квартал поточного року. Натомість, надходження єдиного внеску з початку року склали понад 1,4 млрд грн, що перевищує показники першого кварталу минулого року на 22%, або на 260 млн гривень.

Завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску мешканці Донеччини отримують соціальні гарантії держави на пенсійне забезпечення, виплати на випадок безробіття, нещасних випадків чи  професійних захворювань. Саме тому фахівцями фіскальних органів області значна увага приділяється дотриманню роботодавцями  законодавчих норм щодо оплати праці.

Так, з початку року завдяки роботі фахівців служби, спрямованої на детінізацію заробітних плат та офіційне оформлення працівників, забезпечено додаткове надходження 2,5 млн грн єдиного внеску.

Звертаємо увагу, що з 1 січня 2017 року змінився максимальний розмір єдиного внеску: 8800 грн (40000 грн х 22%) та 3364 грн за працівника - інваліда (40000 грн х 8,41%). Сума єдиного внеску не може бути меншою за розмір мінімального страхового внеску за місяць, у якому отримано дохід (прибуток), тому мінімальна сума єдиного внеску з 1 січня 2017 року становить – 704 грн (3200 грн х 22%).