Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 130 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Від мешканців Донеччини на підтримку української армії спрямовано 389 мільйонів гривень

Переглядів: 671

За січень-листопад 2017 року платники податків Донеччини перерахували до державного бюджету майже 389,7 млн грн військового збору. Сплативши військовий збір у листопаді, мешканці Донеччини поповнили Державний бюджет України майже на 39,9 млн гривень.
Вагомим підгрунтям для стабільного надходження військового збору до бюджету є сумлінна сплата податків та підвищення розміру мінімальних заробітних плат. Важливим джерелом наповнення державної казни є робота фіскальних органів Донецької області з легалізації ринку праці та протидії виплатам неофіційних заробітних плат.
Нагадаємо, що платниками військового збору є фізичні особи – резиденти, які отримують як доходи в Україні, так і іноземні доходи, нерезиденти з доходами, отриманими в Україні, та податкові агенти. Ставка податку – 1,5 відсотка від об’єкта оподаткування (загальний місячний або річний оподатковуваний дохід). Військовий збір у повному обсязі перераховується до державного бюджету. 
Додамо, що військовий збір запроваджено з 3 серпня 2014 року, а термін дії – до набрання чинності рішення Верховної Ради України про завершення реформи Збройних Сил України.