Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

До форми № 20-ОПП внесено зміни: чи подавати її повторно

Переглядів: 961

Наказом Мінфіну України від 06.10.2017 р. № 839 «Про затвердження Змін до Порядку обліку платників податків і зборів» (далі — Наказ № 839), який набрав чинності 08.12.2017 р., внесено зміни до Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Мінфіну України від 09.12.2011 р. № 1588 (далі — Порядок № 1588).
Наказом № 839 внесено зміни до форми повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, або через які провадиться діяльність за формою № 20-ОПП, зокрема розділ 3 повідомлення за формою № 20-ОПП доповнено новою графою 12 «Реєстраційний номер об’єкта оподаткування, яка заповнюється у разі реєстрації об’єкта оподаткування у відповідному державному органі з отриманням відповідного реєстраційного номера (наприклад, таким номером є: кадастровий номер — для земельної ділянки; реєстраційний номер об’єкта нерухомого майна — для нерухомого майна, відмінного від земельної ділянки; номер кузова транспортного засобу - для легкового автомобіля; номер шасі транспортного засобу — для вантажного автомобіля та причепа; бортовий реєстраційний номер — для суден; реєстраційний знак — для повітряних суден тощо).
Відповідно до п. 8.4 розділу VIII Порядку № 1588 форма № 20-ОПП подається протягом 10 робочих днів після реєстрації, створення, відкриття об’єктів оподаткування до контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків.
Тобто платникам податків форму № 20-ОПП за раніше поданими об’єктами оподаткування, у зв’язку зі змінами, внесеними Наказом № 839 до форми такого повідомлення, повторно подавати не потрібно.