Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Презедент України

Співробітники податкової міліції Донеччини виявили черговий склад контрафактних тютюнових виробів в «сірій зоні»

Переглядів: 500
22.03.2018 - 08:54

Співробітники управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО (спецпідрозділ «Фантом») спільно з працівниками оперативного управління Головного управління ДФС у Донецькій області в рамках операції «Акциз-2018» виявили поблизу лінії розмежування склад з контрафактними сигаретами, які мали бути реалізовані на підконтрольній Україні території.

Встановлено, що в «сірій зоні» в одному із сіл Мар’їнського району Донецької області в приміщенні покинутого будинку здійснюється накопичення тютюнових виробів, які, за оперативними даними, виготовлені на тимчасово окупованій території та незаконно ввезені на підконтрольну територію для подальшої реалізації в оптово-роздрібній мережі Донецької області.

В ході заходів правоохоронці виявили у підпільному складі 3,3 тис. пачок тютюнових виробів різних найменувань, частина з яких не маркована марками акцизного податку, а частина має акцизні марки так званих ДНР та ЛНР. Загальна вартість виявлених тютюнових виробів попередньо оцінена у 82,6 тис. гривень.

На даний час тривають заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до незаконних поставок контрафактних підакцизних товарів.