Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

Урядовий портал

У січні - травні 2018 року Центром обслуговування платників Бахмутської ОДПІ надано більше 9 тисяч адміністративних послуг

Переглядів: 437
13.06.2018 - 13:26

У Центрі обслуговування платників Бахмутської ОДПІ створені всі умови для якісного обслуговування платників, надання широкого спектру адміністративних, консультативних та інформаційних послуг, проведення звірок, прийому звітності, видачі довідок тощо.

Для забезпечення комфортних умов для платників податків - у зонах очікування є місця для заповнення документів та заяв, зразки заповнених заяв та декларацій, а також інформаційні картки адміністративних послуг. Вся необхідна відвідувачам інформація розміщується на стендах та постійно оновлюється.

Так, станом на оі.о6.20і8 року на обліку в ОДПІ перебуває 15195 платників податків, з яких 5359 юридичних осіб та 9836 фізичних осіб - підприємців. Кількість платників ПДВ складає 423 осіб, у тому числі 382 юридичних осіб.

Протягом 5 місяців п.р. відвідувачам Центру обслуговування платників Бахмутської ОДПІ було надано 9274 адміністративних послуг. З початку року з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків видано 3537 відомості про суми і джерела виплачених та утриманих податків.

Однією із найбільш запитуваних серед адміністративних послуг, є видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб, їх було надано громадянам у кількості 3882 од.

Також було зареєстровано зоб книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку, 347 книг обліку розрахункових операцій, надано 451 витяг з реєстру платників єдиного податку.

Крім того, фахівцями Бахмутської ОДПІ у січні - травні п.р. оброблено та прийнято 55840 податкових звітів.

Координацію та контроль за своєчасним та якісним обслуговуванням, оперативне реагування на проблемні питання, а також надання допомоги відвідувачам у ЦОП здійснює консультант-модератор, а з питань роз'яснень застосування норм Податкового кодексу України надають консультації кваліфіковані спеціалісти.

Нагадуємо, що Центр обслуговування платників Бахмутської ОДПІ знаходиться за адресою: м. Бахмут, вул. Василя Першина, 8, графік роботи: з понеділка по четвер - з 9:00 до і8:оо, у п'ятницю - з 9:00 до 16:45, в суботу - з 09-00 до 13-00, обідня перерва - з 13:00 до 13^45; неділя - вихідний. До Центру обслуговування платників Бахмутської ОДПІ можна звертатись за телефоном (06274) 45986.