Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 208 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Як отримати інформацію про стан розрахунків з бюджетом?

Переглядів: 584
30.07.2018 - 08:35

Бахмутська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області нагадує, що інформацію про стан розрахунків з бюджетом по податках і зборах платники податків можуть отримати за допомогою онлайн-сервісу ДФС України «Електронний кабінет платника».

Цей сервіс, також дає можливість підготувати, заповнити і надіслати податкову звітність в електронному вигляді, перевірити звітність на наявність арифметичних помилок, переглянути подану звітність незалежно від способу її подання. До того ж, використання електронного сервісу забезпечує доступ платника податків до податкового календаря, який нагадає користувачу терміни надання податкової звітності та сплати податків і зборів. Окрім цього, клієнт може переглянути свої облікові дані за даними ДФС. Вхід до «Електронного кабінету платника» здійснюється шляхом авторизації на вебресурсі ДФС України за допомогою електронного цифрового підпису (ЕЦП).

Строк дії сертифікатів ЕЦП не перевищує два роки. Після закінчення цього терміну, для накладення ЕЦП на документи, необхідно здійснити повторне отримання послуг. Причиною  цього є вимоги захисту інформації, які висувають до засобів, що використовуються для накладення ЕЦП.

Нагадуємо, що отримати послуги ЕЦП платники податків можуть в представництвах Акредитованого Центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Державної фіскальної служби України (АЦСК ІДД ДФС), повний перелік представництв та регламент роботи АЦСК можна переглянути на офіційному сайті acskidd.gov.ua.