Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

8,4 млрд гривень сплатили до держбюджету платники Донеччини за дев’ять місяців 2018 року

Переглядів: 534
01.11.2018 - 10:32

Протягом 9 місяців 2018 року фахівцями фіскальної служби Донецької області забезпечено надходження до державного бюджету країни в розмірі 8,4 млрд гривень.

Надходження січня – вересня 2018 року перевищили сплату відповідного періоду минулого року на 3,5 млрд грн, або майже у 2 рази.

У розрізі основних податків до державного бюджету надійшло податку на доходи фізичних осіб – 1,8 млрд грн, податку на додану вартість – 1,9 млрд грн, податку на прибуток – 3,6 млрд гривень.

Найбільші надходження до державного бюджету країни за територіальною приналежністю належать м. Маріуполю - більше 1,6 млрд грн, або майже третина від усіх надходжень по області, м. Покровську та Покровському району – 0,8 млрд грн та м. Краматорську – 0,5 млрд гривень.

Добровільна сплата податків бізнесом Донеччини сьогодні є одним з основних джерел наповнення бюджету. Завдяки злагодженій роботі спеціалістів фіскальних органів Донеччини держава отримує додаткові ресурси, які сприяють як зростанню доходів країни, так і фінансуванню соціальних потреб населення