Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 65 гостей.

Донецька обласна рада

E-Receipt: тестування триває, долучайтеся до тестування!

Переглядів: 5699
11.12.2018 - 09:27

Бахмутське управління ГУ ДФС у Донецькій області повідомляє, що за інформацією прес-служби Державної фіскальної служби  за час тестування сервісу встановлені випадки невідповідності отриманих споживачами розрахункових документів при здійсненні готівкових розрахунків електронним копіям цих розрахункових документів, які передані відповідними РРО до ДФС. Шановні платники податків, долучайтеся до тестування, перевіряйте ваші чеки за допомогою сервісу у відкритій частині  Електронного кабінету, доступ до якої здійснюється в режимі реального часу (24/7/365) без ідентифікації особи за посиланням: cabinet.sfs.gov.ua/cashregs/check.

Для пошуку та перегляду фіскального касового чеку необхідно ввести: фіскальний номер РРО дату та час видачі чеку (для традиційних РРО).

Пошук електронного чеку здійснюється за його фіскальним номером та датою.

У разі відсутності або невідповідності реквізитів чеків на сервері наявному розрахунковому документу направляйте до ДФС письмові звернення з додаванням копій отриманих розрахункових документів для організації та проведення відповідних контрольно-перевірочних заходів.