Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 46 гостей.

Презедент України

У Бахмуті розпочато роботи на «Східному» резервуарі

Переглядів: 602
20.11.2019 - 11:49

Бахмутський міський голова Олексій Рева перевірив початок робіт на резервуарі "Східний". Наразі проходить заміна опорної арматури, демонтаж старого обладнання та підготовка до подальших робіт.

За словами головного інженера КП "Бахмут - Вода" Андрія Казакова роботи будуть вестися безперервно для скорочення термінів їх проведення.

У Бахмуті розпочато роботи на «Східному» резервуаріУ Бахмуті розпочато роботи на «Східному» резервуарі.  Наразі проходить заміна опорної арматури, демонтаж старого обладнання та підготовка до подальших робіт.У Бахмуті розпочато роботи на «Східному» резервуарі.  Наразі проходить заміна опорної арматури, демонтаж старого обладнання та підготовка до подальших робіт.У Бахмуті розпочато роботи на «Східному» резервуарі.  Наразі проходить заміна опорної арматури, демонтаж старого обладнання та підготовка до подальших робіт.Бахмутський міський голова Олексій Рева перевірив початок робіт на резервуарі "Східний". Наразі проходить заміна опорної арматури, демонтаж старого обладнання та підготовка до подальших робіт.