Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 87 гостей.

Верховна рада України

«Незважаючи на вирок….»

Переглядів: 2731

Хоч рак молочної залози нині є чи не найбільш дослідженою серед  онкохвороб, сьогодні, за даними експертів, від нього потерпає кожна сьома українка віком від 13 до 90 років. Кожні 35-37 хвилин у нашій країні виявляється новий випадок раку молочної залози і кожну годину від даного захворювання вмирає одна жінка. Кожна жінка, яка захворіла на рак молочної залози, в середньому втрачає 17-18 років життя. Залишатися зі смертельним діагнозом наодинці неймовірно важко. І ніхто не зрозуміє цього так, як  людина, котра це пережила.

Найстрашніше, коли лікарі кажуть: «Жити залишилося кілька місяців…» Почувши такий вирок жінка потребує захисту рідних та близьких. А якщо їх немає на допомогу приходить «Донна». Перетерпівши всі муки післяопераційного пекла жінкам не треба здаватися і вони разом перемагають цю страшну хворобу. Артемівське міське відділення громадської  організацію «Донна» очолила Людмила Андріївна Потримай, яка теж багато років тому перенесла подібну операцію і зрозуміла своє подальше призначення в житті: допомагати подругам по нещастю.

Нині АМВ «Донна» об’єднує понад 250 жінок міста Артемівська, що перенесли онкологічну операцію на молочній залозі. Невтомна місія організації —  доводити суспільству про потреби хворих жінок.

Так, 22-23 березня 2012 року в місті Київ в центральному офісі Всеукраїнської громадської організації «Донна» відбулася конференція на тему: «Вирішення питань вдосконалення роботи медичних закладів по предраку та раку молочної залози». На конференції були присутні представниці 25 відділень "ДОННИ", у тому числі голова та члени Артемівського міського відділення громадської організації жінок-інвалідів «Донна».

23 березня 2012 року у роботі Круглого столу прийняли участь і представники Влади, уповноважений Верховної Ради України з прав людини Н.Карпачова. Вони приділяють увагу до проблем, які спіткають кожну жінку України до і після перенесених операцій по діагнозу рак молочної залози. Направлено Звернення до Президента України. Тож жінки чекають реагування на своє Звернення.

АМВ громадська організація «Донна» є неприбутковою та існує лише за рахунок благодійності не байдужих до чужого нещастя людей, а також жінок, які перенесли ці пекельні муки і сьогодні допомагають вижити іншим.

р/р 26007060735233
в Донецькому відділенні
ПАО КБ «Приватбанк»,

МФО 335496,
ЕДРПОУ/ДРФО 37503823

Круглий стіл 23 березня 2012 року