Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 104 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Оголошення для орендарів земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м.Артемівська

Переглядів: 1422

Ст.33 Закону України «Про оренду землі» в редакції від 02.10.2003 №1211-IV із внесеними до нього змінами встановлено порядок поновлення договору оренди землі.

Рішенням Артемівської міської ради від 26.12.2012 № 6/33-594 затверджено нову форму договору оренди земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м.Артемівська.

Пунктом 8. договору встановлено, що після закінчення строку договору Орендар має переважне право поновлення його на новий строк.

У цьому разі Орендар повинен не пізніше ніж за один місяць до закінчення строку дії договору письмово повідомити Орендодавця про намір продовжити його дію.

За результатом розгляду Артемівською міською радою письмового повідомлення Орендаря укладається відповідна додаткова угода.

У разі якщо Орендар продовжує користуватися земельною ділянкою після закінчення строку договору оренди і за відсутності протягом одного місяця після закінчення строку договору листа-повідомлення Орендодавця про заперечення у поновленні договору оренди землі, такий договір вважається поновленим на той самий строк і на тих самих умовах, які були передбачені договором.

У цьому випадку укладання відповідної додаткової угоди є обов’язковим та здійснюється без прийняття рішення Артемівської міської ради.

Відмова, а також наявне зволікання і укладанні відповідної додаткової угоди може бути оскаржене в суді.

На підставі викладеного, просимо всіх орендарів земельних ділянок своєчасно звертатись до відділу земельних ресурсів Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради для поновлення договорів оренди земельних ділянок, а також своєчасно проводити державну реєстрацію прав на земельну ділянку в реєстраційній службі Артемівського міськрайонного управління юстиції Донецької області.

Координати відділу земельних ресурсів Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради:

  • м.Артемівськ, вул.Артема,44, 5-й поверх, каб.521,522, тел.(0627)440313 або
  • м.Артемівськ, вул.Артема,44, 1-й поверх, каб.103, у день прийому відділом тел.440313 для довідок.

Координати реєстраційної служби Артемівського міськрайонного управління юстиції Донецької області:

  • м.Артемівськ, вул.Радянська,73, 5-й поверх, каб.502, тел.(0627)448719.