Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 110 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Оперативниками фіскальної служби Донецькоїобласті вилучено з незаконного обігу підакцизних товарів майже на 12,4 млн. грн.

Переглядів: 1086

У поточному році працівниками податкової міліції ГУ ДФС у Донецькій області з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів майже на 12,4 млн. грн. та марки акцизного податку у кількості понад 100 тис. штук. Припинено діяльність підпільного виробництва алкогольних напоїв, за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту підакцизних товарів зареєстровано 17 кримінальних проваджень, до адміністративної відповідальності притягнуто 7 осіб.

Це досягнуто завдяки ефективним заходам щодо протидії незаконному виготовленню та обігу підакцизних товарів, посилення державного контролю у вказаній сфері і збільшення надходження акцизного податку.

 Головне управління ДФС у Донецькій області наголошує, що у випадку якщо громадянин придбав фальсифіковані лікеро-горілчані вироби, і вживання їх викликало погіршення самопочуття або отруєння, то про такі дані та за наявністю інформації про інші факти незаконного обігу підакцизних товарів слід повідомляти до чергової частини податкової міліції за телефоном (0629) 58-20-96 або у письмовій формі відповідно до Закону України «Про звернення громадян».