Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.04.2015 №82

Переглядів: 664

Про визначення замовника робіт з капітального ремонту об’єктів комунальної власності в м.Артемівську

Розглянувши   доповідну записку  від 18.03.2015 №01-0763-06 начальника  відділу  розвитку міського господарства  Артемівської міської ради  Жеребятьєвої С.В.  щодо визначення замовника робіт з капітального ремонту об’єктів комунальної власності - споруджень каскадів, розташованих за адресою: м. Артемівськ, вул. Лермонтова, та  покрівлі прибудов профілакторіїв №1, №2 КП «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРО-АВТОТРАНС» в м. Артемівську,  відповідно до Програми економічного і соціального розвитку території Артемівської міської ради на 2015 рік, затвердженої рішенням Артемівської міської ради від 24.12.2014  №6/59-1106,  із внесеними до неї змінами,  керуючись ст.ст. 31, 52 Закону  України від 21.05.97 №280\97 –ВР  «Про місцеве самоврядування в  Україні»  із внесеними до нього змінами, Законом України від 17.02.2011 №3038-VI «Про регулювання містобудівної діяльності» із внесеними до нього змінами, виконавчий комітет Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Визначити  відділ  розвитку міського господарства Артемівської міської ради замовником робіт з капітального ремонту об’єктів комунальної власності - споруджень каскадів, розташованих за адресою: м. Артемівськ, вул. Лермонтова, та  покрівлі прибудов профілакторіїв №1, №2 КП «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» в м. Артемівську, що фінансуватимуться у 2015 році за рахунок коштів міського бюджету м.Артемівська.
  2. Комунальному підприємству  «Артемівський комбінат комунальних підприємств» (Богданцев), комунальному підприємству «АРТЕМІВСЬКМІСЬКЕЛЕКТРОАВТОТРАНС» (Деменков)  надати в установленому порядку до відділу  розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва)   затверджену проектно-кошторисну документацію по об’єктам, визначеним у п.1 цього рішення.                                                      
  3. Відділу  розвитку міського господарства  Артемівської міської ради  (Жеребятьєва) забезпечити в установленому законодавством порядку виконання робіт з капітального ремонту об’єктів права комунальної власності, визначених  у п.1 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням  рішення покласти   на заступника міського голови  Головкіну О.А.,  першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                          О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.04.2015 №82
Про визначення замовника робіт з капітального ремонту об’єктів комунальної власності в м.Артемівську
15.12 KB