Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 59 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.07.2015 №152

Переглядів: 977

Про затвердження персонального складу Громадської ради при виконавчому комітеті Артемівської міської ради

Втратило чинність на підставі:

З метою залучення громадян до участі в управлінні державними справами, налагодження взаємодії органів місцевого самоврядування з громадськістю, забезпечення гласності, відкритості та прозорості в діяльності Артемівської міської ради та її виконавчих органів, відповідно до Указу Президента України від 31.07.2004  № 854/2004 «Про забезпечення умов для більш широкої участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», на підставі протоколу від 18.06.2015 № 1 установчих зборів за участю уповноважених представників інститутів громадянського суспільства для утворення Громадської ради при виконавчому комітеті Артемівської міської ради, керуючись ст. ст.. 40, 52 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» із внесеними до неї змінами,  виконавчий комітет Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Затвердити персональний склад Громадської ради при виконавчому комітеті Артемівської міської ради (далі – Громадська рада) (додається).
  2. Організаційному відділу Артемівської міської ради (Чернікова) забезпечити:
    1. Належне функціонування Громадської ради (надання організаційно-технічної підтримки в забезпеченні засідань Громадської ради та інших заходів, які вона ініціює).
    2. Надання Громадській раді необхідної інформації з питань, що будуть предметом громадської експертизи, громадського контролю, громадських обговорень.
    3. Спільно з відділом комп’ютерного забезпечення Артемівської міської ради (Кисельов):
      1. В установленому порядку оприлюднення даного рішення.
      2. Надання допомоги Громадській раді в актуалізації та подальшому підтриманні в належному стані рубрики «Громадська рада» на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради, зокрема, щодо своєчасного розміщення матеріалів про її діяльність.
    4. Спільно з юридичним відділом Артемівської міської ради (Касперська):
      1. Юридичну підтримку під час проведення засідань Громадської ради.
  3.  Рекомендувати:
    1. Громадській раді (Дроздова) розробити проект Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Артемівської міської ради відповідно до Типового положення про громадську раду при Міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у мм. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996, із внесеними до нього змінами, та надати його на розгляд чергового засідання виконкому Артемівської міської ради.
    2. Міському голові Реві О.О. скасувати розпорядження міського голови від 17.12.2013 №282 рр «Про затвердження персонального складу Громадської ради при виконавчому комітеті Артемівської міської ради».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на організаційний відділ Артемівської міської ради (Чернікова), відділ комп’ютерного забезпечення Артемівської міської ради (Кисельов).
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому  Артемівської міської ради Недашковську Т.І., секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І. (за згодою).

Перший заступник міського голови                                           Т.М. Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 08.07.2015 №152
Про затвердження персонального складу Громадської ради при виконавчому комітеті Артемівської міської ради
14.99 KB