Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

ExportUA

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 09.04.2014 №116

Переглядів: 1062

Про затвердження акту міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану житлового будинку № 3 по вул.1-ша Залізнична у місті Артемівську

Розглянувши акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню  технічного  стану  об’єктів  житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська від 26.02.2014 року з обстеження технічного стану житлового будинку № 3 по      вул. 1-ша Залізнична у місті Артемівську, який є комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська, і знаходиться на балансі комунального підприємства “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг”, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, Положенням про порядок обстеження стану жилих будинків з метою встановлення їх відповідності санітарним і технічним вимогам та визнання жилих будинків і жилих приміщень непридатними для проживання”, затвердженим постановою Ради Міністрів Української РСР від 26.04.84 № 189, Постановою Кабінету Міністрів України від 05.05.97 № 409 “Про забезпечення надійності й безпечної експлуатації будівель, споруд та інженерних мереж”, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ :

1 Затвердити акт міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська від 26.02.2014 року з обстеження технічного стану житлового будинку № 3 по вул. 1-ша Залізнична у місті Артемівську, який є комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська, і знаходиться на балансі комунального підприємства “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг” (додається).

2. Комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв) забезпечити в установленому законодавчому порядку здійснення організаційно-правових заходів щодо:

2.1. Підготовки та проведення капітального ремонту житлового будинку  № 3 по вул. 1-ша Залізнична у місті Артемівську.

2.2. Розробка проектно-кошторисної документації з капітального ремонту житлового будинку № 3 по вул. 1-ша Залізнична у місті Артемівську.

3. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) передбачити кошти у міському бюджеті міста Артемівська на виготовлення проектно-кошторисної документації з капітального ремонту покрівлі та посилення конструктивів (фундаменту та стін) житлового будинку №3 по вул. 1-ша Залізнична у 2014 році.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Головкіну О.А., перший заступник міського голови Савченко Т.М.

 

 

Міський голова                                                               О.О. Рева

 

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету від 09.04.2014 №116 9.19 KB