Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 11.12.2013 №315

Переглядів: 783

Про результати перевірок стану правової роботи у виконавчих органах Артемівської міської ради

Розглянувши довідку від 07.11.2013 № 01-5538-06 начальника юридичного відділу Артемівської міської ради Недашковської Т.І. про результати перевірок стану правової роботи у виконавчих органах Артемівської міської ради, згідно із планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на ІУ квартал 2013 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.09.2013 №245, відповідно до Порядку проведення перевірок стану правової роботи у виконавчих органах Артемівської міської ради, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 11.07.2012  № 237, , керуючись  ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

В И Р І Ш И В :

1. Довідку начальника юридичного відділу Артемівської міської ради Недашковської Т.І. про результати перевірок стану правової роботи у виконавчих органах Артемівської міської ради прийняти до відома.

2. Відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), Управлінню муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради (Лис), відділу культури Артемівської міської ради (Новіков), відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Мельникова) вжити заходів щодо перегляду та приведення у відповідність із змінами, які відбулися в законодавстві, статутних документів підвідомчих комунальних підприємств та закладів.

3. Голові комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради Лису В.М.:

3.1. Підготувати проект нової редакції Положення про комітет по фізичній культурі і спорту, та надати його на розгляд чергової сесії Артемівської міської ради.

3.2. Переглянути посадові інструкції працівників комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради та затвердити їх в установленому порядку.

4. Управлінню праці та соціального захисту населення Артемівської міської ради (Сподіна), відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Мельникова) вирішити питання забезпечення спеціалістів-юрисконсультів персональним комп’ютером, принтером.

5. Керівникам самостійних відділів, управлінь Артемівської міської ради забезпечити:

5.1. Підвищення якості підготовки проектів рішень Артемівської міської ради та її  виконкому, проектів розпоряджень міського голови, власних нормативно-правових актів.

5.2. Здійснення постійного перегляду нормативно-правових актів, підготовлених відділом (управлінням), з метою приведення їх у відповідність із законодавством, скасування застарілих актів.

5.3. Обов’язкове погодження із штатними спеціалістами-юрисконсультами проектів нормативно-правових актів, які розробляються відділом (управлінням).

5.4. Проведення навчання з працівниками відділів, управлінь та керівниками комунальних підприємств, установ, організацій, що належать до сфери їх управління.

5.5. Підвищення в установленому порядку кваліфікації працівників юридичних служб, спеціалістів-юрисконсультів, осіб, відповідальних за правову роботу.

5.6. Розробку заходів  щодо наданих рекомендацій та про результати їх виконання повідомити юридичний відділ Артемівської міської ради в термін до 31.03.2014 року.

6. Юридичному відділу Артемівської міської ради (Недашковська) забезпечити, починаючи з 2014 року, впровадження у практику роботи проведення щоквартальних семінарів з працівниками юридичних служб, спеціалістами-юрисконсультами та особами, які відповідальні за ведення правової роботи у виконавчих органах Артемівської міської ради.

7. Організаційне виконання рішення покласти на керівників самостійних відділів, управлінь Артемівської міської ради, юридичний відділ Артемівської міської ради (Недашковська).

8. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому Артемівської міської ради Коліно М.Є.

 

Міський голова                                                       О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконкому від 11.12.2013 №315 12.84 KB