Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.03.2014 №77

Переглядів: 1138

Про дозвіл  8 державному пожежно-рятувальному загону Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області  на розміщення  зовнішньої реклами на спеціальних конструкціях - щитах у м. Артемівську 

Розглянувши  висновок від 27.02.2014 01-0918-06 відділу архітектури і містобудування Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради про дозвіл 8 державному пожежно-рятувальному загону Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області  на розміщення зовнішньої реклами на спеціальних конструкціях-щитах у м. Артемівську, враховуючи заяви від 14.01.2014 №№ 5, 6 юридичної особи 8 державного пожежно-рятувального загону Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області, від імені якої діє фізична особа Скакунов А.О. (доручення від 14.01.2014 №2), керуючись ст.ст. 30, 52, 73 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР  «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Законом України  «Про рекламу» в  редакції від 11.07.2003  № 1121-IV, із внесеними до нього змінами, Законом України від 06.09.2005 N 2806-IV  «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності» із внесеними до нього змінами, Типовими правилами розміщення зовнішньої реклами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067, із внесеними до них змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Дозволити 8 державному пожежно-рятувальному загону Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області розмістити зовнішню рекламу на спеціальних конструкціях-щитах по вул. Радянській, 220 та по вул. Тухачевського, 77 у м.Артемівську, терміном на 5 (п'ять) років.
  2. Зобов’язати 8 державний пожежно-рятувальний загін Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області (Гордєєв)  у  місячний термін надати документи:
    1. До відділу земельних ресурсів Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Тульгук) для оформлення правовстановлюючих документів на земельні ділянки.
    2. До відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва) для оформлення дозволів на порушення об’єктів благоустрою.
  3. У разі невиконання  8 державним пожежно-рятувальним загоном Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області у встановлений термін зобов’язань, покладених на нього цим рішенням, вважати дозволи на розміщення зовнішньої реклами недійсними.
  4. Управлінню муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко) забезпечити в установленому законодавством порядку, видачу дозволів на розміщення зовнішньої реклами на спеціальних конструкціях-щитах у м. Артемівську 8 державному пожежно-рятувальному загону Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області відповідно до цього рішення.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Головкіну О.А.

Міський голова                                 О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.03.2014 №77
Про дозвіл 8 державному пожежно-рятувальному загону Головного Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Донецькій області ...
10.73 KB