Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 117 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.11.2014 №233

Переглядів: 966

Про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування в окремих виконавчих органах Артемівської міської ради

Розглянувши довідку від 15.10.2014 № 01-3288-06 головного спеціаліста з кадрової роботи Артемівської міської ради Ільїної Т.О. про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування у виконавчих органах Артемівської міської ради, згідно із планом роботи виконавчих органів Артемівської міської ради на ІV квартал 2014 року, затвердженим рішенням виконкому Артемівської міської ради від 10.09.2014 №198, керуючись  ст.ст. 40, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Довідку головного спеціаліста з кадрової роботи Артемівської міської ради Ільїної Т.О. про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування у виконавчих органах Артемівської міської ради прийняти до відома.
  2. Відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва):
    1. Затвердити Порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у відділі розвитку міського господарства Артемівської міської ради та перелік питань на перевірку знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про засади запобігання та протидії корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відділу.
    2. Оформлювати рішення щодо проведення конкурсу наказом начальника відділу розвитку міського господарства Артемівської міської ради.
    3. Переглянути та затвердити склад кадрового резерву та не допускати порушень Типового порядку формування кадрового резерву в органах місцевого самоврядування, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 24.10.2001 № 1386.
    4. Завести книгу обліку руху особових справ посадових осіб відповідно до затвердженої форми та привести особові справи у відповідність до Порядку ведення особових справ державних службовців в органах виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.98 № 731, із внесеними до нього змінами, та Інструкції по заповненню Особових карток (форма П-2 ДС), затвердженої наказом Мінстату України від 26.12.95 №343.
    5. Ведення трудових книжок здійснювати з неухильним дотриманням Інструкції про порядок ведення трудових книжок працівників, затвердженої наказом Міністерства праці України, Міністерства юстиції України, Міністерства соціального захисту населення України від 29.07.93 № 58, із внесеними до неї змінами.
  3. Відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради (Мельникова):
    1. Привести склад конкурсної комісії щодо проведення відбору кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у відділі охорони здоров’я Артемівської міської ради у відповідність до вимог Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 №169, із внесеними до нього змінами.
    2. Затвердити Порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у відділі охорони здоров’я Артемівської міської ради.
    3. Привести порядок проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у відділі охорони здоров’я Артемівської міської ради у відповідність до вимог Загального порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад державних службовців, затвердженого наказом Головного управління державної служби України від 08.07.2011 №164, із внесеними до нього змінами.
    4. Привести особові справи посадових осіб у відповідність до вимог Інструкції по заповненню Особових карток (форма П-2 ДС), затвердженої наказом Мінстату України від 26.12.95 №343.
  4. Виконавчим органам Артемівської міської ради, зазначеним у цьому рішенні, проінформувати спеціалістів з кадрової роботи Артемівської міської ради в термін до 31.12.2014 року про результати виконання даного рішення.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на відділ розвитку міського господарства Артемівської міської ради (Жеребятьєва), відділ охорони здоров’я Артемівської міської ради (Мельникова), головного спеціаліста з кадрової роботи  Артемівської міської ради Ільїну Т.О.
  6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови Головкіну О.А., Петриєнко Т.В., Коліна М.Є.

Перший заступник міського голови                                 Т.М.Савченко

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.11.2014 №233
Про стан кадрової роботи та дотримання законодавства про службу в органах місцевого самоврядування...
13.64 KB