Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 98 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 16.12.2015 №285

Переглядів: 1312

Про затвердження акту міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану житлового будинку № 6 «Б» по вул. Ціолковського у місті Артемівську

Розглянувши акт від 15.10.2015 року міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану житлового будинку № 6«Б» по вул. Ціолковського у місті Артемівську, відповідно до Положення про міську міжвідомчу комісію виконавчого комітету по обстеженню технічного стану об’єктів житлового та соціально-культурного призначення комунальної власності територіальної громади міста Артемівська, затвердженого рішенням виконкому Артемівської міської ради від 12.10.2011 №448, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 30, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР “Про місцеве самоврядування в Україні” із внесеними до нього змінами, виконком Артемівської міської ради

ВИРІШИВ :

  1. Затвердити акт від 15.10.2015 року міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану житлового будинку № 6 «Б» по вул. Ціолковського у місті Артемівську, який є комунальною власністю територіальної громади міста Артемівська, і знаходиться на балансі комунального підприємства “Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг” (додається).

    За технічним станом визнати будинок таким, що потребує проведення капітального ремонту з посилення основних конструктивів.

  2. Комунальному підприємству «Артемівська керуюча компанія житлово-комунальних послуг» (Бондарєв) забезпечити в установленому законодавством порядку здійснення організаційно-правових заходів щодо:
    1. Розробки проектно-кошторисної документації з капітального ремонту основних конструктивів житлового будинку, визначеного у п.1 цього рішення.
    2. Підготовки та проведення капітального ремонту основних конструктивів житлового будинку № 6 «Б» по вул. Ціолковського у місті Артемівську.
  3. Фінансовому управлінню Артемівської міської ради (Ткаченко) при формуванні проекту міського бюджету м. Артемівська на 2016 рік передбачити кошти на виготовлення проектно-кошторисної документації з капітального ремонту основних конструктивів житлового будинку та виконання робіт з капітального ремонту основних конструктивів житлового будинку, визначеного у п.1 цього рішення.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Головкіну О.А., першого заступника міського голови Савченко Т.М.

Міський голова                                                               О.О. Рева

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Артемівської міської ради від 16.12.2015 №285
Про затвердження акту міської міжвідомчої комісії виконавчого комітету по обстеженню технічного стану житлового будинку № 6 «Б» по вул. Ціолковського у місті Артемівську
9.32 KB