Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Верховна рада України

Рішення Артемівської міської ради від 24.12.2014 №6/59-1113

Переглядів: 1193
сессия : 

Про припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики» шляхом ліквідації

Розглянувши службову записку начальника відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради від 13.11.2014 № 01-3605-06 щодо припинення юридичної особи - комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики» шляхом його ліквідації, пропозицію постійної комісії по роботі з підприємствами, яким майно комунальної власності територіальної громади міста Артемівська надано в концесію, та співзасновником яких є Артемівська міська рада (протокол № 2 від 20.11.2014), заслухавши в.о. начальника відділу охорони здоров’я Артемівської міської ради Миронову О.О. з цього питання,  відповідно  до  Закону України від 12.07.2001 № 2658-ІІІ «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 104-105, 110, 111  Цивільного кодексу України  від  16.01.2003  №  435-IV  із внесеними до нього  змінами,  ст.59 Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436-IV із внесеними до нього змінами, Закону України від 15.05.2003 № 755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 17, 26, 60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97 ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Артемівська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Припинити юридичну особу - комунальне підприємство «Артемівський Центр медичної діагностики» (код ЄДРПОУ 38245790) шляхом його ліквідації.
  2. Призначити ліквідаційну комісію з припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики»  (далі – комісія) у складі згідно з додатком.
  3. Зазначити, що комісія діє на безоплатній основі.
  4. Встановити, що строк для пред’явлення кредиторами вимог становить 2 місяці з дня публікації повідомлення про припинення юридичної особи у спеціалізованому друкованому  засобі масової інформації.
  5. Комісії (Чеботенко) вжити в установленому законодавством порядку заходи щодо припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики»:
    1. Повідомити державного реєстратора  про прийняття рішення щодо припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики» та про персональний склад комісії в строк до 29.12.2014.
    2. Опублікувати повідомлення про припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики», про порядок та строк заявлення кредиторами вимог у місцевому друкованому засобі масової інформації та розмістити на офіційному веб-сайті Артемівської міської ради.
    3. Здійснити заходи щодо інвентаризації та оцінки майна комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, яке використовується комунальним підприємством «Артемівський Центр медичної діагностики».
    4. Скласти проміжний ліквідаційний баланс, ліквідаційний баланс, звіт про роботу ліквідаційної комісії комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики» та надати їх на затвердження  Артемівській міській раді.
    5. Забезпечити передачу до архіву Артемівської центральної районної лікарні документів з основної діяльності, тривалого (понад 10 років) і тимчасового терміну зберігання, не завершених  в діловодстві, документів з кадрових питань (особового складу) комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики» та надати відповідні акти приймання-передачі до архівного відділу Артемівської міської ради.
    6. Внести на розгляд Артемівської міської ради пропозиції щодо подальшого використання майна юридичної особи - комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики», яке залишиться після задоволення вимог кредиторів.
    7. Забезпечити дотримання вимог чинного законодавства щодо надання гарантій та захисту прав працівників при припиненні юридичної особи - комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики».
    8. Здійснити інші, передбачені законодавством заходи, пов’язані з припиненням юридичної особи.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «Артемівський Центр медичної діагностики» (Чеботенко), відділ охорони здоров`я Артемівської міської ради (Миронова), Управління муніципального розвитку Артемівської міської ради (Зінченко), заступників міського голови Петриєнко Т.В., Головкіну О.А.
  7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Артемівської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоровя (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Артемівської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                  О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Артемівської міської ради від 24.12.2014 №6/59-1113
Про припинення юридичної особи – комунального підприємства «Артемівський Центр медичної діагностики» шляхом ліквідації
22.58 KB