Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 54 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.07.2020 №182

Переглядів: 327

Про надання (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) дозволу на укладання  договору купівлі-продажу будинку та земельної ділянки від імені малолітньої (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Давіденко І.О., розглянувши протокольне рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради (витяг з протоколу засідання від 23.06.2020 № 7) про доцільність надання (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), діючій від імені свого малолітнього сина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), дозволу вчинити продаж будинку №(містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  у місті Бахмут та земельної ділянки (площа — 0.0715 га) (кадастровий номер(містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))) за цією ж адресою, що належать йому на праві приватної власності (Інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об'єктів нерухомого майна щодо об'єкта нерухомого майна від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), сформована Центром надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради), у зв'язку з наміром матері дитини, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), вчинити дарування на ім'я малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  квартири № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  у місті Бахмут,  згідно заяви (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)),  відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України  “Про охорону дитинства”, ст. 177 Сімейного кодексу України, ст. 203 Цивільного кодексу України,  ст.12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, п.п. 66,67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов'язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 “Питання  діяльності органів  опіки  та    піклування,    пов’язаної   із захистом   прав  дитини” (зі змінами), керуючись  ст.ст. 34, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Бахмутської міської ради 

В И Р І Ш И В :                             

1. Дати (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), діючій від імені свого малолітнього сина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), дозвіл вчинити продаж належного йому будинку № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  у місті Бахмут та земельної ділянки (площа - 0.0715 га) (кадастровий номер (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))) за цією ж адресою  та підписати договір купівлі-продажу будинку та земельної ділянки, при умові дарування на ім'я дитини квартири № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  у місті Бахмут.

2. Дати (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  дозвіл вчинити дарування належної їй квартири № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  у місті Бахмут, на ім'я свого малолітнього сина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), та підписати договір дарування квартири.          

3. Дати начальнику Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевій Людмилі Олексіївні дозвіл діяти від імені малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), та прийняти в дар  на його ім'я від матері дитини, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), квартиру № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  у місті Бахмут і підписати договір дарування квартири.

4. Гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  протягом двох місяців з дня прийняття рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради надати до служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради документи про наявність у малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), права власності на квартиру № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  у місті Бахмут.

5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).

6. Контроль  за  виконанням  рішення покласти  на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                                              О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.07.2020 №182
Про надання (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) дозволу на укладання договору купівлі-продажу будинку та земельної ділянки від імені малолітньої (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))
14.35 KB