Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.07.2020 №183

Переглядів: 652

Про влаштування малолітнього (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, до комунального некомерційного підприємства «Краматорський будинок дитини «Антошка» на повне державне забезпечення

Внесени зміни:

Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Давіденко І.О., розглянувши протокольне рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради (витяг з протоколу засідання від 23.06.2020 № 7) про влаштування малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, до комунального  некомерційного підприємства  «Краматорський будинок дитини «Антошка» на повне державне забезпечення, виконавчий комітет Бахмутської міської ради встановив таке.

Рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 10.06.2020 № 168 малолітній дитині (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, надано статус дитини – сироти.

Мати дитини, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) - померла (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року (актовий запис про смерть від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), складений Бахмутським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Донецькій області).

Відомості про батька в свідоцтві  про  народження дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) записані відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України (витяг з Державного реєстру актів цивільного стану  громадян про народження із зазначенням відомостей про батька відповідно до частини першої статті 135 Сімейного кодексу України, наданий  Бахмутським міським відділом державної реєстрації актів цивільного стану Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Харків) від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))   № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))).

На даний час дитина перебуває у педіатричному відділенні комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна  лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут».

Малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, житлом та майном на праві приватної власності не володіє.

Родичів або осіб, які виявили бажання опікуватися дитиною не виявлено.

Департаментом охорони здоров`я Донецької облдержадміністрації малолітньому (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, надана путівка від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) № (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) до комунального некомерційного підприємства «Краматорський будинок дитини «Антошка» на повне державне забезпечення.

Виходячи із інтересів  малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, відповідно до ст. 248 Сімейного кодексу України, ст.ст. 24, 25 Закону України  «Про охорону дитинства», ст.ст. 4, 6, 8 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пунктів 35, 37 Порядку провадження органами опіки  та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 (зі змінами), керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ :

1. Влаштувати малолітню дитину (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))року народження, до комунального некомерційного підприємства «Краматорський будинок дитини «Антошка» на повне державне забезпечення терміном на один рік з 10.07.2020 року до 09.07.2021 року.

2. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева) вжити заходи щодо реалізації права малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, на сімейне виховання.

3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).

4.  Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.  

Міський  голова                                                                           О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 08.07.2020 №183
Про влаштування малолітнього (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, до комунального некомерційного підприємства «Краматорський будинок дитини «Антошка» на повне державне забезпечення
17.6 KB