Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 84 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Рішення Бахмутської міської ради від 26.07.2017 №6/103-1938

Переглядів: 467
сессия : 

Про надання медичної допомоги в 2018 році мешканцям територіальної громади  м. Бахмута  в  лікувально – профілактичних  установах м. Краматорська

Розглянувши  лист від 21.06.2017 № 01-3183-06  начальника Управління охорони здоров’я Бахмутської міської ради Миронової О.О. щодо надання медичної допомоги в 2018 році мешканцям територіальної громади м. Бахмута в лікувально-профілактичних установах м. Краматорська, з метою забезпечення надання у 2018 році медичної допомоги мешканцям територіальної громади
м. Бахмута у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання» м. Краматорська та надання медичної допомоги хворим хронічно-нирковою недостатністю у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1»
м. Краматорська, згідно з планом роботи Бахмутської міської ради на II півріччя 2017 року, затвердженим рішенням Бахмутської міської ради від 27.06.2017 № 6/102 - 1912, на підставі ст.ст. 89, 93 Бюджетного кодексу України від 08.07.2010 № 2456-VI із внесеними до нього змінами, керуючись ст. 26 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

Вирішила:

  1. Передати у 2018 році з міського бюджету м. Бахмута до міського бюджету м. Краматорська кошти на фінансування медичного обслуговування мешканців територіальної громади м. Бахмута у лікувально-профілактичних установах м. Краматорська у сумі 800,0 тис. грн., у тому числі:
    1. Для надання медичної допомоги у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання»
      м. Краматорська у сумі 100,0 тис. грн.
    2. Для надання медичної допомоги у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська у сумі 700,0 тис. грн.
  2. Затвердити тексти Договорів:
    1. «Про надання медичної допомоги мешканцям територіальної громади м. Бахмута у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання» м. Краматорська» (додається).
    2. «Про надання медичної допомоги мешканцям територіальної громади м. Бахмута у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська» (додається).
  3. Доручити міському голові Реві О.О. підписати в установленому порядку Договори:
    1. «Про надання медичної допомоги мешканцям територіальної громади м. Бахмута у відділенні новонароджених дітей в комунальній медичній установі «Дитяче територіальне медичне об`єднання» м. Краматорська».
    2. «Про надання медичної допомоги мешканцям територіальної громади м. Бахмута у відділенні гемодіалізу в комунальній медичній установі «Міська лікарня № 1» м. Краматорська».
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Фінансове управління Бахмутської міської ради (Ткаченко), заступника міського голови Точену В.В., першого заступника міського голови Савченко Т.М.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я (Красножон), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                             О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 26.07.2017 №6/103-1938
Про надання медичної допомоги в 2018 році мешканцям територіальної громади м. Бахмута в лікувально – профілактичних установах м. Краматорська
31.29 KB