Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 181 гість.

Рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 №6/107-2017

Переглядів: 915
сессия : 

Про затвердження Положення про громадську експертизу у місті Бахмуті

З метою створення  належних  умов для участі громадськості у формуванні та  реалізації  державної  політики, враховуючи витяг з протоколу засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Бахмутської міської ради від 07.11.2017 № 3, відповідно до Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів виконавчої влади, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.11.2008 №976, із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 59 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити Положення про громадську експертизу у місті Бахмуті (далі - Положення), (додається).
  2. Відділу внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих) забезпечити в установленому законодавством порядку оприлюднення Положення, затвердженого цим рішенням, у місцевих засобах масової інформації та шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.
  3. Відділу комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради (Кисельов) створити на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради спеціальну вкладку «Громадська експертиза» у розділі «Суспільство».
  4. Організаційне виконання розпорядження покласти на відділ внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих), відділ комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради (Кисельов).
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради, секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                                    С.І.КІЩЕНКО

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.11.2017 №6/107-2017
Про затвердження Положення про громадську експертизу у місті Бахмуті
28.9 KB