Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.07.2018 №133

Переглядів: 765

Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води комунальним підприємством «БАХМУТ-ВОДА»

Розглянувши доповідну записку від 05.06.2018 № 01-3234-07 директора комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» Трущіна С.М.  про розгляд питання щодо затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води комунальним підприємством «БАХМУТ-ВОДА, розрахунок яких здійснено комунальним підприємством «БАХМУТ-ВОДА», та погоджених  Державним агентством водних ресурсів України (лист «Про погодження ПІТНВПВ Комунального підприємства «БАХМУТ-ВОДА» від 07.05.2018 №43/х8/50-18) та ДЕПАРТАМЕНТОМ ЕКОЛОГІЇ ТА ПРИРОДНИХ РЕСУРСІВ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ (лист «Про погодження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води» від 07.06.2018 № 05-2761), відповідно до ст. 40 Водного кодексу України від 06.06.1995 № 213/95-ВР, із внесеними до нього змінами, ст. 29 Закону України від 10.01.2002 № 2918-ІІІ «Про питну воду, питне водопостачання та водовідведення», із внесеними до нього змінами, наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово – комунального господарства України від 25.06.2014 № 179 «Про затвердження Порядку розроблення та затвердження технологічних нормативів використання питної води підприємствами, які надають послуги з централізованого водопостачання та/або водовідведення», із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 30, 52, 59 Закону України від 21.05.97  №280/97-ВР "Про місцеве самоврядування в Україні", із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

В И Р І Ш И В :

  1. Затвердити поточні індивідуальні технологічні нормативи використання питної води комунальним підприємством «БАХМУТ-ВОДА» (далі – поточні ІТНВПВ) на строк п’ять років згідно з додатком.
  2. Встановити, що поточні ІТНВПВ, затверджені цим рішенням, застосовуються комунальним підприємством «БАХМУТ-ВОДА» з моменту їх встановлення Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.
  3. Комунальному підприємству «БАХМУТ-ВОДА» (Трущін) забезпечити у встановленому законодавствам порядку:
    1. Доведення цього рішення до відома споживачів шляхом оприлюднення на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради та у друкованому засобі масової інформації. 
    2. Направити до Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, затверджені цим рішенням поточні ІТНВПВ для їх подальшого встановлення.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на комунальне підприємство «БАХМУТ-ВОДА» (Трущін), Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Чорноіван).
  5. Контроль за  виконанням  рішення  покласти на першого заступника  міського голови  Савченко Т.М.

Міський голова                                                               О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.07.2018 №133
Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води комунальним підприємством «БАХМУТ-ВОДА»
36.21 KB