Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 65 гостей.

Презедент України

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.11.2020 №345

Переглядів: 585

Про надання дозволу на укладання договору дарування квартири, в якій мешкає малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))

Заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Давіденко І.О., розглянувши протокольне рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради (витяг з протоколу засідання від 27.10.2020 № 14) про доцільність надання (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) дозволу прийняти в дар на своє ім’я від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) квартиру  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) у місті Бахмут, яка належить їй на праві приватної власності (Витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), сформований Державним реєстратором Бахмутської міської ради Будко Юлією Герасимівною), та в якій мешкає малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), згідно заяв (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)),  відповідно до ст.ст. 17, 18 Закону України  “Про охорону дитинства”, ст. 176 Сімейного кодексу України, ст. 203 Цивільного кодексу України, ст. 12 Закону України “Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей”, постанови Кабінету Міністрів  України від 24.09.2008 № 866 “Питання діяльності органів опіки та   піклування, пов’язаної із захистом прав дитини” (зі змінами),  керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Бахмутської міської ради            

В И Р І Ш И В :

  1. Надати    (містить   персональні    данні   про   осіб   (п. 3 ч. 2 ст. 10   ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) дозвіл прийняти в дар  на своє ім’я  від матері (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  квартиру (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) у місті Бахмут, в якій мешкає малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) , та підписати договір дарування квартири, при умові збереження права користування житловою площею квартири за малолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  2. Надати (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) дозвіл вчинити дарування на ім'я (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) належної їй квартири (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) у місті Бахмут, в якій мешкає малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), та підписати договір дарування квартири, при умові збереження права користування житловою площею квартири за малолітньою дитиною (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
  3. Гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) протягом двох місяців з дня прийняття рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради надати до служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради документи про наявність у малолітньої дитини (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) права користування житловою площею квартири (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) 5 у місті Бахмут.
  4. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).
  5. Контроль  за  виконанням  рішення покласти  на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                                          О.О. РЕВА      

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 11.11.2020 №345
Про надання дозволу на укладання договору дарування квартири, в якій мешкає малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))
9.71 KB