Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Рішення Бахмутської міської ради від 28.03.2018 №6/111-2162

Переглядів: 1160
сессия : 

Про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута

Втратило чинність на підставі:

Внесено зміни на підставі:

Заслухавши інформацію від 27.02.2018 № 01-1092-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута, з метою упорядкування переліку та подальшого здійснення його моніторингу, керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про  місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити перелік нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута згідно переліку (додається).
  2. Уповноважити:
    1. Підприємства, заклади, організації, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Бахмута, управління Бахмутської міської ради, у яких перебуває нерухоме майно комунальної власності територіальної громади м. Бахмута та закріплене за ними на праві оперативного управління  або господарського відання (далі - підприємства, заклади, організації)  на подання документів для проведення державної реєстрації набуття або зміни права власності та інших речових прав на нерухоме майно комунальної власності територіальної громади міста Бахмута.
    2. Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва (Чорноіван) на подання документів для проведення державної реєстрації набуття або зміни права власності та інших речових прав на об'єкти житлової нерухомості комунальної власності територіальної громади м. Бахмута.
  3. Підприємствам, закладам, організаціям:
    1. Здійснювати моніторинг переліку нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Бахмута, затвердженого даним рішенням, у разі необхідності надавати на розгляд Бахмутській міській раді пропозиції щодо внесення змін та доповнень до нього.
    2. Надавати  до Управління муніципального розвитку Бахмутській міській раді витяги з Державного реєстру прав про проведену державну реєстрацію прав набуття або зміни права власності та інших речових прав на нерухоме майно комунальної власності територіальної громади м. Бахмута з метою здійснення загального  моніторингу.
  4. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Артемівської міської ради від 27.03.2013 №6/37-668 «Про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності територіальної громади м. Артемівська».
  5. Організаційне виконання рішення покласти на підприємства, заклади, організації, що перебувають у комунальній власності територіальної громади м. Бахмута, управління Бахмутської міської ради, у яких перебуває нерухоме майно комунальної власності територіальної громади м. Бахмута та закріплене за ними на праві оперативного управління або господарського відання, заступника міського голови Федорова Ф.К.
  6. Координаційне виконання рішення покласти на постійну комісію Бахмутської міської ради з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                             О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 28.03.2018 №6/111-2162
Про затвердження переліку нерухомого майна комунальної власності територіальної громади міста Бахмута
139.43 KB