Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення Бахмутської міської ради від 25.04.2018 №6/112-2197

Переглядів: 632
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута

Розглянувши службову записку від 13.04.2018 № 01-2087-06 та заслухавши інформацію від 13.04.2018 до № 01-2087-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. «Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута», враховуючи заяви фізичних осіб, фізичної особи-підприємця та клопотання юридичних осіб, керуючись ст.ст.26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст.12, 38-40, 65, 79-1, 92, 93, 116, 118, 120, 122-126, 181-184 Земельного кодексу України від 25.10.2001 №2768-ІІІ із внесеними до нього змінами, Законом України від 22.05.2003 №858-ІV «Про землеустрій» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута:
    1. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Чехова,8» (код ЄДРПОУ 37869015) по вул. Чехова, 8 у м. Бахмут, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку, із земель житлової і громадської забудови, на умовах постійного користування.
    2. Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Незалежність, 63» (код ЄДРПОУ 38659566) по вул. Незалежності, 63 у м. Бахмут, для обслуговування багатоквартирного житлового будинку, із земель житлової і громадської забудови, на умовах постійного користування.
    3. Фізичній особі Андріянову Олексію Олександровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Івана Марченка, 16 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    4. Фізичній особі - підприємцю Брайку Михайлу Віталійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Миру, 6, у м. Бахмут, для обслуговування будівель та споруд, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    5. Фізичній особі Бурі Яні Володимирівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Івана Марченка, 18, у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    6. Фізичній особі Линник Оксані Петрівні  (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Івана Марченка, 26, у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    7. Фізичній особі Муращенку Сергію Анатолійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Івана Марченка, 8, у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    8. Фізичній особі Платоненко Інні Ігорівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Леваневського, 18, у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    9. Фізичній особі Ступці Володимиру Олександровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)  по вул. Ціолковського, 27, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
  2. Вважати таким, що втратив чинність п.п.1.1 п.1 рішення Артемівської міської ради від 23.12.2015 №6/76-1361 «Про встановлення земельних сервітутів на земельні ділянки комунальної власності територіальної громади м.Артемівська».
  3. Фізичним особам, фізичній особі-підприємцю та юридичним особам, зазначеним у пункті 1 даного рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити їх у відповідності до норм чинного законодавства, надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.
  4. Визначити, що фізичні особи, фізична особа-підприємець та юридичні особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування та право власності на них, та їх державної реєстрації.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови Федорова Ф.К.
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                     О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 25.04.2018 №6/112-2197
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута
32.21 KB