Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 248 гостей.

Рішення Бахмутської міської ради від 23.05.2018 №6/113-2207

Переглядів: 1336
сессия : 

Про надання згоди на отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Впровадження заходів з енергозбереження в Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 Бахмутської міської ради Донецької області»

Розглянувши службову записку від 07.05.2018 №01-2610-06  начальника Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Юхно М.А., з метою впровадження енергозберігаючих технологій, підвищення енергоефективності об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Бахмут  та забезпечення скорочення обсягів викидів СО2, відповідно до Рамкової угоди між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією, підписаної 17.09.2009 року, ратифікованою Законом України від 21.09.2010 № 2533-VI «Про ратифікацію Рамкової угоди між Урядом України та Північною екологічною фінансовою корпорацією»,   керуючись  ст.ст. 26, 30, 59 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти участь у грантовій програмі Північної екологічної фінансової корпорації (далі- НЕФКО)  Фонд «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності (Україна)» щодо впровадження енергозберігаючих заходів та підвищення енергоефективності об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Бахмута.
  2. Надати згоду на отримання гранту від НЕФКО для фінансування інвестиційного проекту «Впровадження заходів з енергозбереження в Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 Бахмутської міської ради Донецької області».
  3. Укласти з Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО), як розпорядником Фонду «Північна ініціатива гуманітарної підтримки та енергоефективності (Україна)», договір про грант та затвердити наступні умови такого договору:
    1. Назва проекту: «Впровадження заходів з енергозбереження в Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 Бахмутської міської ради Донецької області».
    2. Обсяг та валюта гранту: 400,00 тисяч євро за курсом Національного банку України на момент отримання гранту. 
    3. Мета гранту: впровадження енергозберігаючих технологій, підвищення енергоефективності об’єктів комунальної власності територіальної громади м.Бахмута та забезпечення скорочення обсягів викидів СО2.
  4. Доручити міському голові Реві О.О. підписати від імені Бахмутської міської ради договір про грант на умовах НЕФКО, визначених в пункті 3 цього рішення, та усі пов’язані документи, необхідні для отримання гранту та реалізації інвестиційного проекту зазначеного в пункті 2 цього рішення.
  5. Надати повноваження Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Рубцова) щодо організації та проведення закупівель, пов’язаних з інвестиційним проектом, відповідно до Керівництва із закупівель НЕФКО, укладення за результатами таких закупівель договорів з постачальниками товарів/робіт/послуг, що фінансуються ресурсами гранту.
  6. Організаційне виконання рішення покласти на Управління освіти Бахмутської міської ради (Рубцова), Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради (Юхно), першого заступника міського голови Савченко Т.М. 
  7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради   Кіщенко С.І.  

Секретар Бахмутської міської ради                                                  С.І.Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 23.05.2018 №6/113-2207
Про надання згоди на отримання гранту від Північної екологічної фінансової корпорації (НЕФКО) для фінансування інвестиційного проекту «Впровадження заходів з енергозбереження в Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №10 Бахмутської міської ради Донецької області»
28.58 KB