Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 91 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Рішення Бахмутської міської ради від 27.06.2018 №6/115-2271

Переглядів: 736
сессия : 

Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута

Розглянувши службову записку від 15.06.2018 № 01-3497-06 та заслухавши інформацію від 15.06.2018 до № 01-3497-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. «Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута», враховуючи заяви фізичних осіб та клопотання юридичних осіб, керуючись ст.ст.26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст.12, 38-40, 65, 79-1, 92, 93, 116, 118, 120, 122-126, 181-184 Земельного кодексу України від 25.10.2001 №2768-ІІІ із внесеними до нього змінами, Законом України від 22.05.2003 №858-ІV «Про землеустрій» із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А: 

  1. 1. Надати дозволи на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута:
    1. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КВАНТ ЕНЕРГІЯ» (код ЄДРПОУ 37545287) по пров. Гоголя, 7-а у м. Бахмут, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    2. ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «КВАНТ ЕНЕРГІЯ» (код ЄДРПОУ 37545287) по вул. Благовіщенська, 41 у м. Бахмут, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії, із земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення, на умовах оренди.
    3. Фізичній особі Андрєєвій Олександрі Вікторівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)по вул. Миру, 28, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    4. Фізичній особі Коляденко Тамарі Миколаївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Леваневського, 168, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    5. Фізичній особі Котелевському Миколі Анатолійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Василя Першина, 1 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    6. Фізичній особі Кучеренко Оксані Анатоліївні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Незалежності, 4-а у м. Бахмут, для обслуговування нежитлової будівлі, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди з наступним викупом.
    7. Фізичній особі Потапенку Олександру Олександровичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)по пров. 4-й  Шевченка, 26а, у м. Бахмут, для обслуговування нежитлового приміщення, виробничого будинку, деревообробного цеху, із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    8. Фізичній особі Решетнікову Дмитру Валерійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)по вул. Ювілейна, 34 у  м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    9. Фізичній особі Руденку Дмитру Валентиновичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)по вул. Івана Марченка, 6 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    10. Фізичній особі Сухіну Олегу Володимировичу ((п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”)по пров. Магістратський, 32-а у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
    11. Фізичній особі Цоголакяну Олександру Дорвардовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Незалежності, 46, гараж б/н у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу із земель житлової і громадської забудови, на умовах оренди.
    12. Фізичній особі Янів Альбіні Ігорівні (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Польова, 55 у м. Бахмут, для будівництва та обслуговування індивідуального гаражу, господарських будівель і споруд, із земель житлової і громадської забудови, для безоплатної приватизації земельної ділянки.
  2. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Бахмута в натурі (на місцевості) фізичним особам Кочнову Владиславу Івановичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”), Сотникову Роману Геннадійовичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”), Щербанюку Ігорю Івановичу (п.3 ч.2 ст.10 ЗУ “Про доступ до публічної інформації (містить персональні дані)”) по вул. Перемоги, 28 у м. Бахмуті із земель житлової та громадської забудови, для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку на умовах оренди.
  3. Фізичним та юридичним особам, зазначеним у пунктах 1,2 даного рішення: розробити документації із землеустрою щодо відведення земельних ділянок; погодити їх у відповідності до норм чинного законодавства, надати до Бахмутської міської ради для прийняття рішення з оформлення документів на право власності та користування земельними ділянками.
  4. Визначити, що фізичні та юридичні особи, зазначені у даному рішенні, набувають право на використання земельними ділянками після одержання документів, які посвідчують право користування та право власності на них, та їх державної реєстрації.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), заступника міського голови за розподілом обов’язків.
  6. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                       О.О.РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 27.06.2018 №6/115-2271
Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Бахмута
32.99 KB