Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Рішення Бахмутської міської ради від 25.07.2018 №6/118-2284

Переглядів: 706
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) окремого індивідуально визначеного майна для ведення містобудівного кадастру у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута

Заслухавши інформацію від 22.06.2018 №01-3673-06  начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. щодо прийняття (безоплатно) окремого індивідуально визначеного майна для ведення містобудівного кадастру у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута,  на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 № 186-р  «Про передачу окремого індивідуально визначеного майна  у власність територіальних громад міст», розпорядження голови Донецької обласної державної адміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 14.06.2018 № 817/5-18 «Про організацію виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 28.03.2018 № 186-р», рішення Бахмутської міської ради від 26.04.2017 № 6/100-1856 «Про надання згоди на прийняття (безоплатно) окремого індивідуально  визначеного майна для ведення містобудівного кадастру  у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута», із внесеними до нього змінами, відповідно Закону України від  03.03.1998 № 147/98-ВР «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності», із внесеними до нього змінами, ст. 137 Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436-IV, із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.1998  № 1482 «Про передачу об`єктів права державної та комунальної власності»,  із внесеними  до неї  змінами,  керуючись ст. ст. 26, 60 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні»,  із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Прийняти (безоплатно) з державної власності  (від управління містобудування та архітектури Донецької облдержадміністрації) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута  з подальшою передачею до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради  окреме   індивідуально  визначене  майно для ведення містобудівного кадастру згідно переліку (додається).
  2. Затвердити склад комісії з приймання - передачі (безоплатно) з державної власності (від управління містобудування та архітектури Донецької облдержадміністрації) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута з подальшою передачею до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради окремого  індивідуально  визначеного майна для ведення містобудівного кадастру, визначеного у пункті 1 даного рішення, (додається).
  3. Доручити комісії (Точена) здійснити у відповідності з діючим законодавством приймання з державної власності (від управління містобудування та архітектури Донецької облдержадміністрації) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута з подальшою передачею до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради окремого індивідуально  визначеного майна для ведення містобудівного кадастру, визначеного у пункті 1 даного рішення, та надати акт прийому - передачі в  установленому законом порядку до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради.
  4. Визначити, що майно, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади  м. Бахмут з подальшою передачею до Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради, визначене у додатку до цього рішення закріплюється за Управлінням муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна) на праві  оперативного управління.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна).
  6. Контроль  за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), секретаря Бахмутської міської ради  Кіщенко С.І.

 Міський голова                                                                 О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 25.07.2018 №6/118-2284
Про прийняття (безоплатно) окремого індивідуально визначеного майна для ведення містобудівного кадастру у комунальну власність територіальної громади м. Бахмута
31.37 KB