Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 82 гостя.

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.12.2018 №292

Переглядів: 351

Про вибуття з прийомної сім’ї містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження

Розглянувши подання служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), витяг з протоколу засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про вибуття з прийомної сім’ї містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, виконком Бахмутської міської ради встановив, що рішенням виконкому Артемівської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) була створена прийомна сім’я на базі родини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, до якої було влаштовано на виховання і спільне проживання дітей, позбавлених батьківського піклування містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року було укладено договір між виконкомом Артемівської міської ради в особі заступника міського голови Петриєнко Тетяни Володимирівни і прийомними батьками містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про влаштування дітей містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї.

У зв’язку із досягненням повнолітня та особистим бажанням особа з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, виявив бажання вибути з прийомної сім’ї містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), що функціонує на території міста Бахмут.

Виходячи з викладеного та відповідно до Закону України від 26.04.2001 № 2402-ІІІ «Про охорону дитинства», із внесеними до нього змінами, Закону України від 13.01.2005 № 2342-ІV «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», із внесеними до нього змінами, Положення про прийомну сім' ю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.04.2002 № 565, із внесеними до нього змінами, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», із внесеними до неї змінами, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, виконком Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Вважати особу з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, таким, що вибув містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року з прийомної сім’ї містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), що функціонує на території міста Бахмут, у зв’язку із досягненням ним повноліття та особистим бажанням.

2. Припинити дію договору від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))року про влаштування дітей на виховання та спільне проживання у прийомній сім’ї, укладеного між виконкомом Артемівської міської ради в особі заступника міського голови Петриєнко Тетяни Володимирівни і прийомними батьками містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) (далі – Договір № 1).

3. Доручити заступнику міського голови Точеній В.В. укласти містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року договір між виконкомом Бахмутської міської ради та прийомною сім'єю містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про влаштування дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, на виховання та спільне проживання у прийомній сім'ї (далі – Договір № 2).

4. Встановити, що п. 2 цього рішення набирає чинності з моменту укладення Договору № 2, зазначеного у п. 3 цього рішення.

5. Бахмутському міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Хворастухіна):

5.1. Припинити соціальне супроводження прийомної сім’ї містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) відносно прийомної дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

5.2. Забезпечити  соціальний супровід особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

6. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) припинити прийомній сім’ї містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) виплату державної соціальної допомоги та грошового забезпечення на прийомну дитину містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

7. Координаційне забезпечення виконання рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                  О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 12.12.2018 №292
Про вибуття з прийомної сім’ї містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), особи з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження
64.42 KB