Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Рішення Бахмутської міської ради від 30.01.2019 №6/125-2440

Переглядів: 415
сессия : 

Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмут майна

Заслухавши інформацію від 26.12.2018 № 01-7527-06 начальника Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради Отюніної Н.С. щодо прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м.Бахмут майна, відповідно до Закону України від 03.03.98 № 147/98-ВР «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», із внесеними до нього змінами, ст.136 Господарського кодексу України від 16.01.2003 № 436- IV, із внесеними до нього змінами, Закону України від 05.07.2012 № 5073-УІ «Про благодійну діяльність та благодійні організації», із внесеними до нього змінами, керуючись ст.ст. 26, 60 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмут майно згідно переліку (додаток 1).
  2. Прийняти (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмут майно шляхом укладання договорів пожертви від:
    1. ОРГАНУ САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ КОМІТЕТУ МІКРОРАЙОНУ «ЦВЕТМЕТ» згідно переліку (додатки 2).
    2. КОМІТЕТУ МІКРОРАЙОНУ «ЦЕНТРАЛЬНИЙ» М.БАХМУТА згідно переліку (додаток 3).
    3. КОМІТЕТУ МІКРОРАЙОНУ «БАХМУТ СХІДНИЙ» згідно переліку (додаток 4).
    4. КОМІТЕТУ МІКРОРАЙОНУ «СТУПКИ» згідно переліку (додаток 5).
    5. ОРГАНУ САМООРГАНІЗАЦІЇ НАСЕЛЕННЯ КОМІТЕТУ МІКРОРАЙОНУ «ЗАРІЧЧЯ» згідно переліку (додаток 6).
    6. Фізичної особи Тесліна Олександра Борисовича згідно переліку (додаток 7).
  3. Доручити міському голові Реві О.О. підписати в установленому законодавством порядку договори пожертви та інші, пов’язані з ними документи.
  4. Визначити, що майно, яке приймається (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмут: зазначене у додатках 1,2,3,4,5,6,7 до цього рішення, передається безоплатно до КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» та закріплюється за ним на праві господарського відання.
  5. Затвердити склади комісій із приймання - передачі (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмут майна (далі - комісії), визначеного у додатках 1-7 до цього рішення (додаються).
  6. Доручити комісіям (Стрющенко) здійснити у місячний термін в установленому законодавством порядку прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмут майна, визначеного у додатках 1,2,3,4,5,6,7 до цього рішення, та його подальшу безоплатну передачу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ».
  7. Організаційне виконання рішення покласти на Управління муніципального розвитку Бахмутської міської ради (Отюніна), Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Бахмутської міської ради (Чорноіван), КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «БАХМУТСЬКИЙ КОМБІНАТ КОМУНАЛЬНИХ ПІДПРИЄМСТВ» (Войтенко), заступника міського голови Стрющенка О.В.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань економічної і інвестиційної політики, бюджету і фінансів (Нікітенко), з питань комунальної власності, землі і приватизації (Сабаєв), секретаря Бахмутської міської ради Кіщенко С.І.

Міський голова                                                                  О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 30.01.2019 №6/125-2440
Про прийняття (безоплатно) у комунальну власність територіальної громади м. Бахмут майна
42.58 KB