Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 95 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Рішення Бахмутської міської ради від 22.05.2019 №6/129-2556

Переглядів: 435
сессия : 

Про затвердження Положення про проведення електронних консультацій з громадськістю в місті Бахмуті

Заслухавши інформацію від 09.04.2019 № 01-1960-06 начальника відділу внутрішньої політики Бахмутської міської ради Кудрявих С.А. щодо затвердження Положення про проведення електронних консультацій з громадськістю в місті Бахмуті, з метою інституційного забезпечення процесу проведення публічних консультацій в місті Бахмуті, для безпосередньої участі членів територіальної громади міста у здійсненні місцевого самоврядування, керуючись ст. ст. 26, 59 Закону України від 21.05.1997 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні», із внесеними до нього змінами, Бахмутська міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити Положення про проведення електронних консультацій з громадськістю в місті Бахмуті, додається.
  2. Відділу комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради (Кисельов):
    1. Створити на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради розділ «Електронні консультації з громадськістю» з посиланням на веб-портал «Електронні консультації з громадськістю».
    2. Провести навчання відповідальних посадових осіб Бахмутської міської ради та її виконавчих органів для своєчасного наповнення та оновлення необхідної інформації, надання необхідної консультаційної допомоги.
    3. Надати доступ відповідним структурним підрозділам Бахмутської міської ради до адміністрування веб-порталу «Електронні консультації з громадськістю» для здійснення наповнення необхідною інформацією.
  3. Керівникам відділів, управлінь Бахмутської міської ради визначити відповідальних посадових осіб за підготовку, передачу, актуальність, достовірність, та оприлюднення відповідей на веб-порталі «Електронні консультації з громадськістю».
  4. Відділу внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих), відділу комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради (Кисельов) забезпечити в установленому порядку оприлюднення цього рішення на офіційному веб-сайті Бахмутської міської ради.
  5. Організаційне виконання рішення покласти на відділ внутрішньої політики Бахмутської міської ради (Кудрявих), відділ комп’ютерного забезпечення Бахмутської міської ради (Кисельов).
  6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії Бахмутської міської ради: з питань депутатської діяльності, законності і правопорядку (Захаренко), з питань соціального захисту населення і охорони здоров’я  (Красножон), з питань молодіжної  політики,  освіти, культури і спорту (Капленко),  секретаря  Бахмутської  міської  ради  Кіщенко С.І.

Секретар Бахмутської міської ради                             С.І. Кіщенко

ДолученняРозмір
Файл Рішення Бахмутської міської ради від 22.05.2019 №6/129-2556
Про затвердження Положення про проведення електронних консультацій з громадськістю в місті Бахмуті
40.58 KB