Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Донецька обласна рада

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.10.2020 №327

Переглядів: 638

Про влаштування малолітньої дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, в сім’ю патронатного вихователя

Заслухавши інформацію начальника Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Махничевої Л.О., розглянувши протокольне рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради (витяг з протоколу засідання комісії від 07.10.2020     № 13), про влаштування малолітнього містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, в сім’ю патронатного вихователя містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, виконавчий комітет Бахмутської міської ради встановив таке.

На первинному обліку служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради перебуває малолітній  містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, якому рішенням виконавчого комітету Артемівської міської ради від 12.03.2014 № 88, надано статус дитини-сироти.

Рішенням виконавчого комітету Артемівської міської ради від 09.04.2014 № 121 містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, було призначено опікуном над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

Рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.09.2020 № 288 містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, звільнено від здійснення повноважень опікуна над малолітнім містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

Родичів або осіб, які виявили бажання опікуватися дитиною не виявлено.

На даний час дитина перебуває  у педіатричному відділенні комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут» (лист комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування м. Бахмут» від 06.10.2020          № 6635).

Рішенням виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 09.09.2020 № 277 у Бахмутській міській об’єднаній територіальної громаді була запроваджена послуга з патронату над дитиною.

Гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, пройшли навчання за Програмою підготовки патронатних вихователів (рекомендації за результатами навчання за Програмою підготовки патронатних вихователів Донецького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді від 31.08.2020 № 01-154).

         30.09.2020 року укладено договір між виконавчим комітетом Бахмутської міської ради в особі міського голови Реви О.О. та патронатним вихователем містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про надання послуг з патронату над дитиною на території Бахмутської міської об’єднаної територіального громади.

Виходячи із інтересів малолітньої дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), відповідно до ст.ст. 24, 25 Закону України «Про охорону дитинства», ст. ст. 4, 6 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст. ст. 252, 253, 254, 256 Сімейного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.03.2017 № 148, рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради «Про запровадження послуги з патронату над дитиною у Бахмутській міській об’єднаній територіальної громаді» від 09.09.2020 № 277, керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Бахмутської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Влаштувати малолітню дитину містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, в сім’ю патронатного вихователя містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, яка проживає за адресою: Бахмутський район, с. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), строком на три місяці.
  2. Покласти на патронатного вихователя містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток малолітньої дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
  3. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева):
    1. Забезпечити підготовку та укладення договору про патронат над дитиною між виконавчим комітетом Бахмутської міської ради та патронатним вихователем містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).
    2. Передати патронатному вихователю містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) малолітнього містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, в установленому порядку.
    3. Забезпечувати контроль за виконанням договору про патронат над дитиною та умовами утримання і  виховання дитини, забезпеченням її прав та інтересів в сім’ї патронатного вихователя.
  4. Управлінню праці та соціального захисту населення Бахмутської міської ради (Сподіна) здійснювати у встановленому законодавством порядку нарахування та виплату соціальної допомоги на утримання дитини та грошового забезпечення патронатного вихователя.
  5. Управлінню охорони здоров’я Бахмутської міської ради (Миронова) забезпечити надання стаціонарної та амбулаторної медичної допомоги за місцем проживання дитини.
  6. Управлінню освіти Бахмутської міської ради (Дроздова) забезпечити дотримання права дитини на здобуття освіти.
  7. Бахмутському відділу поліції ГУНП України в Донецькій області  (Меженний) забезпечити надання до Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради  інформації про відсутність чи наявність проявів асоціальної поведінки з боку дитини, яка виховується у патронатній сім’ї, та патронатних вихователів.
  8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

Міський голова                                                                О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.10.2020 №327
Про влаштування малолітньої дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, в сім’ю патронатного вихователя
28.72 KB