Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Урядовий портал

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.12.2017 №281

Переглядів: 539

Про передачу малолітніх дітей містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), на виховання батькам.

Розглянувши висновок служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської  міської ради від 23.11.2017 № 233  про доцільність передачі  малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження,  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, та  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, на виховання батькам, згідно заяви гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  , які  проживають за адресою: м. Бахмут, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  , з проханням передати їм на виховання малолітніх дітей  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))   року народження, та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження,  виконком Бахмутської міської ради встановив, що рішенням виконкому Бахмутської  міської ради від 17.05.2017 № 129 малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))   року народження, (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))   року народження, та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))   року народження тимчасово влаштовано в державний заклад на повне державне утримання, на підставі клопотання служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради, заяви гр. (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  у зв’язку з важким матеріальним становищем і відсутністю на той час житла.

З 25.05.2017 року малолітня дитина (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))   року народження, перебуває у комунальній установі охорони здоров’я «Краматорський будинок дитини «Антошка», малолітні діти (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, перебувають у Центрі соціально – психологічної реабілітації дітей служби у справах дітей Краматорської міської ради.     

(містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  виявили бажання виховувати своїх малолітніх дітей, батьками створені необхідні умови для їх повноцінного проживання, виховання та розвитку.

Виходячи із інтересів малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  ,  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) ,  керуючись ст.ст. 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 5, 150, 151, 180 Сімейного кодексу України, із внесеними до нього змінами, ст.ст. 11, 12 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» із внесеними до нього змінами, ст.12 Закону України  «Про охорону дитинства» із внесеними до нього змінами, Постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», із внесеними до неї змінами, виконком Бахмутської  міської ради

 

ВИРІШИВ :

1. Передати малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження,  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження, на виховання та проживання  батькам  (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)).

2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Бахмутської міської ради  від 17.05.2017 № 129 «Про тимчасове влаштування в державний заклад на повне державне забезпечення малолітніх дітей (містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))».

3. Організаційне виконання рішення покласти на Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева).

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

 

Міський голова                                                               О.О.Рева 

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.12.2017 №281
Про передачу малолітніх дітей містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), на виховання батькам.
16.13 KB