Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Урядовий портал

Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.12.2017 №285

Переглядів: 586

Про звільнення гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  від здійснення повноважень опікуна над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))  року народження.

Розглянувши висновок служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) та  витяг з протоколу засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Бахмутської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) про доцільність звільнення гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) від здійснення повноважень опікуна над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, який перебуває на первинному обліку в службі у справах дітей Бахмутської районної державної адміністрації, заяву та інші документи надані гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, виконком Бахмутської міської ради встановив, що батьки дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, та містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, заочним рішенням Артемівського міськрайонного суду Донецької області від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))року (справа містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))) позбавлені батьківських прав.

Розпорядженням голови Артемівської районної державної адміністрації від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) малолітній дитині Мацею Ігорю Олександровичу, містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження, надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування.

Рішенням виконкому Артемівської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) було призначено опікуном над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження. На теперішній час гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) відмовилася від здійснення повноважень опікуна (заява від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року).

Виходячи із інтересів малолітньої дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)), керуючись ст.cт. 34, 52 Закону України від 21.05.97 № 280/97-ВР «Про місцеве самоврядування в Україні» із внесеними до нього змінами, ст.ст. 11, 12 Закону України від 13.01.2005 № 2342-ІV «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування» із внесеними до нього змінами, ст. ст. 250, 251 Сімейного кодексу України від 10.01.2002 № 2947-ІІІ із внесеними до нього змінами, ст. 75 Цивільного кодексу України від 16.01.2003 № 435-ІV із внесеними до нього змінами, постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» із внесеними до неї змінами, виконком Бахмутської міської ради

 

ВИРІШИВ:

1. Звільнити гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) від здійснення повноважень опікуна над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

2. Управлінню молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради (Махничева) направити копію до 22 грудня 2017 року цього рішення до Бахмутської районної державної адміністрації Донецької області щодо вирішення питання подальшого влаштування малолітньої дитини містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.

3. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконкому Артемівської міської ради від містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) «Про призначення гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) опікуном над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації))».

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Точену В.В.

 

Міський голова                                                                           О.О. РЕВА

ДолученняРозмір
Файл Рішення виконавчого комітету Бахмутської міської ради від 13.12.2017 №285
Про звільнення гр. містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) від здійснення повноважень опікуна над малолітньою дитиною містить персональні данні про осіб (п. 3 ч. 2 ст. 10 ЗУ «Про доступ до публічної інформації)) року народження.
62.47 KB